Accident de tren cu zeci de victime in Spania: Printre raniti sunt si 9 romani

Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 21:33
6437 citiri
Accident de tren cu zeci de victime in Spania: Printre raniti sunt si 9 romani
Foto: captura video/imagini arhiva

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite, doua fiind spitalizate, in urma unui accident feroviar produs vineri dupa-amiaza la periferia orasului spaniol Madrid.

Un tren regional a lovit tampoanele de oprire instalate in Gara Alcala de Henares, situata la 40 de kilometri est de Madrid.

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite in accident, iar doua au fost internate in spital, fiind in stare grava.

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat ca 9 cetateni romani au suferit leziuni usoare, dintre care o persoana a fost transportata la spital, dar se afla in afara oricarui pericol.

"Conform informatiilor obtinute de la autoritatile locale pana la acest moment, in urma accidentului au suferit leziuni usoare noua cetateni romani. Dintre acestia o singura persoana a fost transportata la o unitate spitaliceasca din apropiere pentru asistenta medicala si se afla in afara oricarui pericol. Pana la momentul de fata, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitari de asistenta din partea cetatenilor romani afectati de situatia semnalata", se arata in documentul citat.

Compania feroviara spaniola Renfe a transmis ca accidentul s-a produs probabil din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al trenului.

#Alcala de Henares Renfe accident tren, #Alcala de Henares romani raniti accident , #romani Spania
Comentarii