Diaconescu ataca dur CE si Spania: Lezeaza constructia europeana

Joi, 11 August 2011, ora 18:40
3146 citiri
Diaconescu ataca dur CE si Spania: Lezeaza constructia europeana
Foto: dcnews.ro

Vicepresedintele Senatului, Cristian Diaconescu, s-a aratat de parere ca decizia Spaniei de a restrictiona accesul romanilor pe piata muncii si girul pe care l-a dat Comisia Europeana pentru asta "lezeaza principiile europene" si constructia comuna, fiind indreptate impotriva principiilor europene.

"Consider ca atat decizia autoritatilor de la Madrid cat si avizul Comisiei Europene reprezinta o incalcare directa a principiilor pe care este cladita insasi constructia europeana. In actualul climat economic, in conditiile in care pe alte paliere se discuta la nivel europen gestionarea in comun a unor probleme generate de dificultatile economice, decizia unilateala de restrictionare a pietei muncii din Spania este cu atat mai greu de inteles (...)

Imi exprim ferma convingere ca atat Comisia cat si autoritatile de la Madrid vor intelege ca astfel de masuri artificiale afecteaza si pot afecta extrem de serios intelegerea corecta a principiilor europene - lezeaza iremediabil o constructie moderna si care se pretinde a fi....comuna", scrie Cristian Diaconescu pe blogul sau.

Presedintele de onoare al UNPR acuza voalat guvernul spaniol, considerand ca a luat aceasta decizie din ratiuni politice, ca o scuza pentru "rezultate necorespunzatoare".

Cat despre Comisia Europeana, senatorul UNPR spune ca girat o politica indreptata impotriva unor cetateni europeni, adica invers fata de ceea ce trebuia sa faca prin tratatul ce instituia Uniunea Europeana, cel de la Maastricht.

Diaconescu mai aminteste ca nu romanii sunt de vina pentru rata foarte ridicata a somajului din Spania, ci faptul ca e foarte usor sa obtii asistenta de somaj in aceasta tara, iar perioada in care primesti ajutor dureaza foarte mult.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Diaconescu restrictii romani Spania, #Cristian Diaconescu restrictii Spania, #Diaconescu critica CE Spania , #romani Spania
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
Atentie la poza: bum, in sfirsit deconspirat :)