O romanca a fost ranita intr-un incendiu la o fabrica de langa Madrid UPDATE: Ana Birchall se duce la spital

Vineri, 05 Mai 2017, ora 12:00
4173 citiri
O romanca a fost ranita intr-un incendiu la o fabrica de langa Madrid UPDATE: Ana Birchall se duce la spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Un cetatean roman a fost ranit intr-un incendiu care a avut loc, joi, la o fabrica de produse chimice din localitatea spaniola Arganda del Rey, langa Madrid.

Potrivit Digi 24, este vorba despre o femeie de 22 de ani, care are o fractura de bazin.

"Potrivit informatiilor furnizate de autoritatile locale, in urma incidentului a fost ranit un cetatean roman care a fost internat in spitalul din Arganda del Rey, in prezent acesta aflandu-se in afara oricarui pericol", transmite MAE, fara a da alte destalii despre identitatea pacientului.

Un diplomat din cadrul misiunii diplomatice romane s-a dus la spital, pentru a obtine informatii suplimentare privind starea de sanatate a romanului si pentru a oferi asistenta consulara.

UPDATE Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, il va vizita, vineri, pe cetateanul roman ranit intr-o explozie in Spania, au declarat reprezentanti ai MAE pentru Agerpres.

Un incendiu a izbucnit, joi, la o fabrica de produse chimice din localitatea Arganda del Rey, situata la aproximativ 27 de kilometri de capitala Madrid, fiind urmata de explozii. Presa din Spania a relatat ca peste 30 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dintre care trei cu rani mai grave.

#cetatean roman ranit incendiu, #incendiu fabrica Spania , #romani Spania