Peste 100 de rromi romani fug din localuri fara sa plateasca: Politia din Spania stie cine sunt capii bandei

Marti, 07 Martie 2017, ora 08:06
6318 citiri
Peste 100 de rromi romani fug din localuri fara sa plateasca: Politia din Spania stie cine sunt capii bandei
Foto: Twitter/@policia

Politia spaniola a identificat doi dintre capii bandei de romani care au fugit de la un restaurant din Spania fara sa plateasca.

Autoritatile au reusit sa-i identifice datorita actelor de identitate prezentate in momentul in care au dat avansurile pentru petreceri, insa nu au facut publice numele lor, relateaza Diario del Leon, citat de BBC.

Cei doi ar fi avut ultimul domiciliu cunoscut in orasul Ponferrada, din provincia Leon (nord-vestul Spaniei), insa ar fi fugit dupa ce faptele lor au atras atentia presei.

Fortele de ordine ii cauta in prezent si analizeaza daca ii pot acuza de vreo infractiune. Proprietarul unuia dintre restaurantele jefuite a denuntat incalcarea contractului, ceea ce inseamna ca poate deschide un proces civil. Daca se dovedeste, insa, ca romanii au actionat cu intentia expresa de a insela, pot fi acuzati de frauda.

Un grup de peste 100 de rromi romani din Spania a devenit notoriu: Da petreceri la restaurante si fuge fara sa plateasca

Romanii care au fugit saptamana trecuta dintr-un restaurant spaniol fara sa plateasca au mai dat cateva astfel de lovituri, scrie presa spaniola, care informeaza ca proprietarii altor localuri pagubite i-au gasit pe Facebook.

Chelneri, barmani si proprietari de localuri din regiunea Bierzo au pus cap la cap intamplarile din ultima perioada si au constatat ca ar fi vorba despre un grup de romani de etnie rroma, care conduc masini scumpe si care nu platesc pentru petrecerile de familie.

Proprietarul restaurantului-hotel El Carmen, unde romanii au dat cea mai recenta "lovitura", a confirmat ca a fost vorba despre cel putin 120 de persoane si ca pierderea depaseste 2.000 de euro.

Au fugit chiar inainte de a fi servit desertul. In ritmul dansului au mers in afara localului, iar ospatarii au observat uimiti cum toti se urca in masini si pleaca in tromba.

#romani restaurant Spania politie , #romani Spania