Un vlogger din Barcelona risca inchisoarea, dupa ce a hranit un cersetor roman cu pasta de dinti (Video)

Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 14:50
7478 citiri
Un vlogger din Barcelona risca inchisoarea, dupa ce a hranit un cersetor roman cu pasta de dinti (Video)
Foto: captura video Youtube

Un vlogger din Barcelona risca pedeapsa cu inchisoarea, dupa ce a jucat o farsa unui cersetor roman aflat pe strazile Spaniei.

Tanarul, pe nume Kangua Ren, a mers sa dea cativa bani si un pachet de biscuiti cersetorului, numai ca inainte a inlocuit crema cu pasta de dinti.

Vloggerul chiar s-a filmat glumind ca, astfel, ii va face un bine cersetorului, ajutandu-l sa se spele pe dinti, scrie The Telegraph: "Cred ca nu si-a mai curatat dintii de cand a saracit".

Atunci cand l-a intalnit pe strada pe Gheorghe L., in varsta de 52 de ani, vloggerul l-a intrebat care este cea mai mare suma primita si l-a intrebat daca ii este foame. Cersetorul a luat biscuitii, insa a vomitat dupa ce a mancat.

Intamplarea, care a avut loc in luna ianuarie 2017, a fost filmata si postata online de tanarul originar din China si i-a adus acestuia peste 2.000 de euro din reclamele de pe YouTube.

Autoritatile insa nu au fost atat de amuzate de isprava vloggerului si i-au intocmit dosar penal pentru infractiune impotriva integritatii morale, in ciuda faptului ca acesta a sters clipul de pe YouTube si a incercat sa-i cumpere tacerea cersetorului cu 300 de euro. Kangua Ren risca acum doi ani de inchisoare si trebuie sa-i plateasca cersetorului daune de 30.000 de euro.

Potrivit anchetatorilor, vloggerul nu este la prima isprava de acest fel. Anterior, le-a dat copiilor si batranilor sandvisuri cu excremente ale pisicii sale.

In ce il priveste pe cersetorul roman, acesta a povestit, pentru El Pais, ca a facut inchisoare in timpul regimului comunist si ca a fost internat intr-un spital de psihiatrie, dar ca nu stie pentru ce. Referitor la incident, romanul a spus ca niciodata nu s-a purtat nimeni atat de urat cu el pe strada si ca oamenii din barul langa care se afla atunci cand a vomitat l-au ajutat de multe ori cu alimente si haine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#vlogger Barcelona pasta dinti cersetor roman, #cersetor roman biscuiti pasta dinti, #cersetor roman YouTube pasta dinti , #romani Spania
Comentarii