O romanca a fost condamnata in Austria pentru vrajitorie

Luni, 05 August 2013, ora 16:21
2522 citiri
O romanca a fost condamnata in Austria pentru vrajitorie
Foto: ziaruloval.ro

O femeie de nationalitate romana a fost condamnata la cinci luni de inchisoare, vineri, in Austria, pentru vrajitorie. Ea l-a pacalit pe un slovac ca ii va "desface" o vraja contra sumei totale de 26.000 de euro.

Femeia, in varsta de 63 de ani, a fost condamnata de un tribunal din Graz, fiind acuzata de frauda prin vrajitorie, scrie Steiermark.

Aceasta i-a promis unui cetatean slovac ca il va elibera de o vraja si ca o va determina pe fosta prietena a acestuia sa se intoarca la el, printr-o serie de rugaciuni speciale si prin intermediul unor forte secrete.

Barbatul ii platea romancei 100 de euro pe saptamana pentru serviciile prestate. In total, ea a adunat de la slovac suma de 26.000 de euro.

Vraja ar fi trebuit sa aiba ca finalitate impacarea celor doi fosti iubiti. "Acum, fosta prietena a victimei este casatorita cu un alt barbat, insa acestia ar fi trebuit sa realizeze, in urma vrajii, ca ceva nu este in regula in relatia lor", a precizat un judecator in timpul procesului.

"Inculpata a spus ca acest lucru poate fi facut numai daca sotul moare", a adaugat judecatorul, care a sustinut ca intelege motivele pentru care victima a apelat la astfel de servicii.

"Cand ai inima rupta, te afli intr-o stare de urgenta, pe care nimeni nu o poate explica", a completat acesta.

De asemenea, se pare ca femeia ar fi furat si un portofel, aceasta fiind acuzata si de furt. Ea a fost condamnata la cinci luni de inchisoare cu posibilitatea de eliberare conditionata, insa decizia nu este definitiva, aceasta putand fi atacata.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vrajitoare condamnata Austria, #inchisoare vrajutorie Austria, #femeie inchisoare Austria vraji, #vrajitorie Austria , #romani strainatate
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
Doamna Toea ! Corectati : Rroma (Tiganca) si nicidecum o romanca !