Pustiul din Romania care a ucis o japoneza la Tokio: Era mai usor sa o injunghii...

Sambata, 02 Martie 2013, ora 17:34
8140 citiri
Pustiul din Romania care a ucis o japoneza la Tokio: Era mai usor sa o injunghii...

Un tanar din Romania arestat vineri, sub suspiciunea de jaf si ucidere a unei femei din districtul Kichijoji, Tokio, a recunoscut ca se face vinovat de aceste fapte. Mai mult, acesta recunoaste ca ramasese fara bani si ca si-a ales, impreuna cu prietenul sau, victima la intamplare.

In varsta de 17 ani, adolescentul roman a recunoscut ca a injunghiat-o si jefuit-o pe Arisa Yamada - angajata a unui restaurant, care locuia aproape de locul in care a avut loc crima - impreuna cu prietenul sau, un japonez de 18 ani, relateaza Asia One.

Un test ADN a confirmat ca sangele de pe manusile sale era al Arisei, victima in varsta de 22 de ani.

Aceasta se mutase in Tokio dupa terminarea liceului, pentru a urma cursurile facultatii.

Potrivit unor surse din politie, cei doi baieti (japonezul nefiind gasit pana la aceasta ora, romanul pretinzand ca nu-i cunoaste intregul nume), care s-au imprietenit in februarie anul trecut, au atacat-o pe Arisa din spate la ora 1.50 noaptea. Au injunghiat-o de mai multe ori si i-au furat poseta, in care se afla si portofelul.

Cateva ore mai tarziu, minorul roman, a carui identitate nu a fost facuta publica, a fost arestat, el fiind gasit la circa 500 de metri de locul faptei.

Baiatul a marturisit politistilor ca a decis sa jefuiasca pe cineva dupa ce-si cheltuise toti banii, gandindu-se ca va si mai simplu chiar sa injunghie decat sa ameninte.

In urma autopsiei s-a concluzionat ca Arisa a murit dupa ce a fost injunghiata cu un cutit cu lama de circa 17 cm, in spate. Acesta i-ar fi perforat un plaman.

Romanul suspectat ca ar fi ucis o japoneza la Tokio a fost arestat

Tanarul din Romania a mai avut de-a face cu politia si in noiembrie 2012, cand asupra sa a fost gasit un carnet de cecuri ce nu ii apartinea.

Inainte de noaptea fatala, tanarul a stat o vreme intr-o cafenea manga si intr-un restaurant, pana ce strazile s-au golit. Victima a fost aleasa la intamplare, ea trecand prin zona in drum spre casa.

Un roman de 17 ani, suspectat ca ar fi omorat o japoneza in apropiere de Tokio

Romanul era un obisnuit al cafenelelor manga si Internet cafe-urilor din zona. Un angajat al unui astfel de local a declarat ca acesta si prietenul sau veneau adesea seara tarziu sau la primele ore ale diminetii, de circa trei ori pe saptamana.

Un alt angajat al unei cafenele a declarat ca el platea si pentru cei cu care venea. I s-a interzis sa mai vina seara tarziu, pe motiv ca e minor, moment din care nu a mai fost vazut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#roman injunghiat femeie Tokio, #minor roman ucis femeie Japonia , #romani strainatate
Comentarii