O bucătăreasă româncă riscă să plătească 50.000 de euro daune unei colege. "Du-te s-o vezi pe prietena ta, care zace la podea"
Diaspora / stiri diaspora
O româncă în vârstă de 51 de ani, din Faenza, acuzată că a întors spatele unei colege care s-a simțit rău și s-a prăbușit brusc la pământ, riscă să plătească daune de 50.000 de euro pentru omisiune de ajutor, scrie Il Resto del Carlino. Procesul a început vineri, 27 ianuarie 2023, iar faptele datează de pe 9 mai 2018, ...
O româncă din Italia a murit în timp ce făcea baie. Femeia a fost găsită de familie
Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 11:35 - O româncă din Italia a murit în timp ce făcea baie. Femeia a fost găsită de familie
Diaspora / stiri diaspora
O româncă în vârstă de 55 de ani a fost găsită moartă sâmbătă, 28 ianuarie, în cada din baia apartamentului în care locuia împreună cu familia la Lama, un sat din comuna San...
Gestul impresionant al unor români din Toscana pentru copiii italieni: ”Este un ajutor enorm”
Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 12:39 - Gestul impresionant al unor români din Toscana pentru copiii italieni: ”Este un ajutor enorm”
Diaspora / stiri diaspora
Românii stabiliți în provincia Massa Carrara din Toscana i-au surprins din nou pe italienii de la Asociația de voluntariat ”Un cuore un mondo”, relatează La Nazione. Românii au adunat...
Un român a primit o factură de 7.000 de euro la gaze: "Copiii mei se spală de o săptămână cu apă rece și dorm îmbrăcați. Nu putem găti"
Miercuri, 18 Ianuarie 2023, ora 11:00 - Un român a primit o factură de 7.000 de euro la gaze: "Copiii mei se spală de o săptămână cu apă rece și dorm îmbrăcați. Nu putem găti"
Diaspora / stiri diaspora
Un constructor în vârstă de 47 de ani, originar din România, care locuiește de 6 ani în Zero Branco, provincia Treviso, a primit o factură de aproape 7.000 de euro la gaze și a făcut un...
Mesajul mișcător primit de o româncă de la fiul unei bătrâne pe care a îngrijit-o în Italia: ”Dacă aș fi avut o soră, mi-ar fi plăcut să fii tu”
Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 17:59 - Mesajul mișcător primit de o româncă de la fiul unei bătrâne pe care a îngrijit-o în Italia: ”Dacă aș fi avut o soră, mi-ar fi plăcut să fii tu”
Diaspora / stiri diaspora
O româncă din Italia care a avut grijă de o bătrână a primit un mesaj emoționant de la fiul ei, după ce aceasta a murit. Mesajul de apreciere, făcut public de rețelele de socializare...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei stiri diaspora . Această zonă va concentra articolele categoriei Diaspora din Ziare.Com care au subiectul principal: stiri diaspora.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - stiri diaspora, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Diaspora , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.