Familia care vrea să se întoarcă în România după 17 ani de muncă în Spania. Ce salarii speră să primească în țară
Diaspora / stiri diaspora
Mulți dintre românii care au plecat să lucreze în străinătate speră să revină în țară într-o zi. Unii au planuri concrete și se gândesc să se întoarcă după ce au strâns bani pentru o casă și pentru asigurarea unei vieți decente. Alții se întorc pe neașteptate. Un român care a plecat de 17 ani din țară a ...
Tânărul care vrea să se întoarcă în România și să investească banii munciți în străinătate. "Vino, că e nevoie de fonduri pentru pensiile speciale"
Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 22:29 - Tânărul care vrea să se întoarcă în România și să investească banii munciți în străinătate. "Vino, că e nevoie de fonduri pentru pensiile speciale"
Diaspora / stiri diaspora
Mulți dintre românii care au plecat să lucreze în străinătate pentru salarii mai mari speră să întoarcă într-o zi în țară, după ce reușesc să economisească bani. Este cazul...
O româncă și fiica ei adolescentă, moarte în incendiul devastator din Valencia. Anunțul oficial al MAE
Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 07:28 - O româncă și fiica ei adolescentă, moarte în incendiul devastator din Valencia. Anunțul oficial al MAE
Diaspora / stiri diaspora
Ministerul Afacerilor Externe anunţă că autorităţile spaniole au finalizat procesul de identificare a victimelor incendiului produs la o clădire de locuinţe din Valencia şi au confirmat...
Familia de români care a lăsat palmierii din Florida pentru dealurile Transilvaniei: "Ne-am mutat peste mări și țări pentru o găină"
Duminica, 18 Februarie 2024, ora 20:45 - Familia de români care a lăsat palmierii din Florida pentru dealurile Transilvaniei: "Ne-am mutat peste mări și țări pentru o găină"
Diaspora / stiri diaspora
Mulți români visează să se întoarcă în țară, în ciuda condițiilor de viață bune din străinătate. Unii planifică momentul întoarcerii, alții iau decizia pe neașteptate. Este...
Situația de coșmar în care a ajuns o familie de români plecată în Anglia: "Au făcut greșeala de a povesti că au dormit în mașină celor care le-au închiriat o cameră"
Joi, 15 Februarie 2024, ora 22:10 - Situația de coșmar în care a ajuns o familie de români plecată în Anglia: "Au făcut greșeala de a povesti că au dormit în mașină celor care le-au închiriat o cameră"
Diaspora / stiri diaspora
Mulți români pleacă în continuare din țară în căutarea unui loc de muncă și o viață mai bună. Unii se asigură că vor avea de lucru și o locuință înainte să plece, alții sunt...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei stiri diaspora . Această zonă va concentra articolele categoriei Diaspora din Ziare.Com care au subiectul principal: stiri diaspora.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - stiri diaspora, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Diaspora , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.