Didier Deschamps, reacție nemaipomenită după ce căpitanul Franței s-a retras din națională. "A fost un slujitor al echipei "

Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 22:23
8539 citiri
Didier Deschamps, reacție nemaipomenită după ce căpitanul Franței s-a retras din națională. "A fost un slujitor al echipei "
Didier Deschamps

Selecţionerul Didier Deschamps i-a adus un omagiu lui Hugo Lloris, care s-a retras din naţionala Franţei, al cărei căpitan a fost încă de la începerea mandatului tehnicianului, în 2012.

"Mi-a povestit la ce se gândeşte şi decizia sa în urmă cu câteva zile. Trebuie să-i respectăm decizia chiar dacă încă avea locul clar în echipa noastră, aşa cum a demonstrat la ultima Cupă Mondială de la Doha. A fost un foarte mare slujitor al echipei franceze şi vreau să-i salut cariera excepţională.

Hugo este o persoană remarcabilă la nivel uman. Era căpitan când am devenit antrenor în 2012, i-am păstrat banderola şi nu am regretat niciodată, dimpotrivă. Hugo are o idee foarte înaltă despre echipa franceză, a fost întotdeauna orientat spre echipă, a pus întotdeauna echipa pe primul loc, uneori chiar în detrimentul lui. A fost o plăcere şi o onoare pentru mine să-i fiu antrenor. Le doresc tuturor antrenorilor să aibă jucători ca el. Hugo are tot respectul şi recunoştinţa mea. Îi doresc să fie fericit. Un mare mulţumesc, Hugo, pentru că ţi-ai reprezentat ţara atât de bine", a declarat Deschamps, conform lefigaro.fr.

Hugo Lloris a debutat în echipa Franţei la 19 noiembrie 2008, împotriva Uruguayului (0-0) şi şi-a încheiat cariera pe 18 decembrie în finala Cupei Mondial, pierdută împotriva Argentinei.

#Didier Deschamps, #Didier Deschamps Franta, #Hugo Lloris capitan Franta , #antrenori