Diego Maradona a preluat o noua echipa - oficial

Marti, 17 Iulie 2018, ora 14:06
3867 citiri
Diego Maradona a preluat o noua echipa - oficial
Foto: Instagram/Dynamo Brest

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a preluat presedintia clubului belarus Dinamo Brest, luni, dupa ce a semnat un contract pe o perioada de trei ani si a declarat ca spera ca presedintele tarii, Aleksandr Lukasenko, va deveni un fan, transmite Reuters.

Maradona a provocat senzatie in Belarus cand si-a dat acordul pentru a conduce un club care a fost salvat de la faliment in urma cu doi ani. El intentioneaza sa se mute la Brest, dupa ce s-a despartit de echipa Al-Fujairah FC, cu care a ratat promovarea in prima liga din Emiratele Arabe Unite.

Fostul campion mondial a aterizat in Belarus dupa ce a fost ambasador FIFA la Cupa Mondiala din Rusia, unde a fost surprins manifestandu-se exuberant, dar si obscen la un moment dat, in meciul in care Argentina a invins Nigeria, obtinand o calificare cu emotii in optimile de finala.

''Vreau sa fac o fotografie cu Lukasenko, sper ca va fi fanul nostru'', a declarat Maradona intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost intampinat de circa 20 de suporteri, precum si cu traditionala paine cu sare. ''Pot trai fara nicio problema in Belarus'', a subliniat Maradona.

Dinamo Brest nu a castigat niciodata campionatul, avand un loc trei ocupat in 1992, trei cupe ale Belarusului (2007, 2017, 2018) si Supercupa Belarusului (2018) . Ultimele trei trofee au fost obtinute dupa venirea unui investitor, din Emiratele Arabe Unite, care intentioneaza sa construiasca un stadion nou, cu o capacitate de 30.000 de locuri.

''Avand in vedere faptul ca Diego va trai la Brest, cred ca lumea va veni din toata lumea sa vada meciurile'', a afirmat directorul responsabil cu dezvoltarea clubului, Viktor Radkov. Acesta a precizat ca Maradona va locui intr-o vila, cu o mica sala de sport, iar argentinianul se va muta in noua sa casa pana in august. ''A avut unele cerinte, dar toate au fost rezonabile'', a mentionat Radkov.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Maradona Dynamo Brest , #stiri Maradona