Maradona, urmarit cu drone. "Cer intimitatea pentru Diego"

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 12:26
2094 citiri
Maradona, urmarit cu drone. "Cer intimitatea pentru Diego"
Foto: Facebook / Diego Maradona

Matias Morla, avocatul, agentul si in acelasi timp prietenul fostului mare fotbalist Diego Armando Maradona, a denuntat faptul ca dronele survoleaza casa in care actualul antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, in varsta de 60 de ani, s-a instalat pentru a se recupera dupa problemele de sanatate avute si a amenintat cu initierea unor actiuni legale impotriva celor care nu respecta "dreptul la viata privata", informeaza agentia EFE.

"Tocmai am contactat autoritatile locale care sunt preocupate de numarul mare de drone care survoleaza casa in care locuieste Maradona. Cer intimitate pentru Diego si pentru toti vecinii sai, in caz contrar vom initia actiuni in justitie impotriva celor care insista cu acest comportament", a scris Morla pe contul sau de Twitter.

Maradona a fost externat miercuri din spitalul in care a fost operat cu succes pentru un hematom la cap, in urma cu zece zile.

Maradona a parasit clinica aflata in nordul capitalei argentiniene Buenos Aires, la bordul unei ambulante, fara sa faca nicio declaratie.

Vehiculul a fost urmat de un convoi de automobile ale suporterilor, dupa ce zeci de fani au ramas zile intregi in fata clinicii, afisand fotografii ale starului sau cantand pentru a-l sustine.

Diego Maradona, in varsta de 60 ani, isi va continua recuperarea la Tigre, la 30 km nord de Buenos Aires, intr-o casa aflata in apropierea domiciliului fiicei sale Giannina.

Campionul mondial din 1986 a fost spitalizat pe 2 noiembrie, pentru anemie si deshidratare, in orasul La Plata, situat la 60 km de Buenos Aires, unde antreneaza echipa locala de fotbal. Analizeze efectuate au relevat prezenta unui hematom subdural, un cheag de sange format la nivelul suprafetei creierului.

Din acest motiv, el a fost transferat la o clinica privata din Olivos, in apropiere de Buenos Aires, unde a fost operat cu succes in ziua urmatoare.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#maradona externat drone , #stiri Maradona