A iesit rezultatul analizei toxicologice in cazul lui Maradona. Ce consumase inainte de deces si bolile de care suferea fostul fotbalist

Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 12:45
8524 citiri
A iesit rezultatul analizei toxicologice in cazul lui Maradona. Ce consumase inainte de deces si bolile de care suferea fostul fotbalist
Diego Maradona

Analiza toxicologica facuta de autoritatile argentiniene a relevat faptul ca fostul fotbalist Diego Maradona consumase un cocktail de medicamente inaintea decesului, dar nu alcool sau droguri, informeaza dailymail.co.uk.

Maradona suferea de probleme majore la inima, ficat si rinichi, iar testele de sange si urina efectuate post-mortem au aratat un cocktail de medicamente eliberate pe baza de reteta, intre care Quetiapina, Venlafaxina si Levetiracetam, conform news.ro.

Quetiapina este utilizata pentru a trata tulburarile afective, inclusiv depresia, schizofrenia si tulburarea bipolara. Antidepresivul Venlaxfaxina este uneori utilizat pentru a trata atacurile de panica. Levetiracetamul apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de anticonvulsivante si este utilizat impreuna cu alte medicamente pentru a trata epilepsia, in scopul de a incerca scaderea numarului de convulsii.

De asemenea, a fost detectat medicamentul Ranitidina, care este utilizat pentru indigestie si arsuri la stomac si care este in centrul unei investigatii in curs de desfasurare pentru a determina daca unele ingrediente pot creste riscul de cancer.

Desi unele dintre medicamentele gasite in corpul sau pot provoca aritmie, testele au confirmat ca nu exista dovezi ca Maradona primea medicamente pentru boala cardiaca de care suferea.

Analizele au mai aratat ca Maradona suferea de ciroza hepatica, de o afectiune renala numita necroza tubulara acuta care poate duce la insuficienta renala acuta, de o boala coronariana si de fibroza miocardica. Inima lui cantarea 503 de grame, aproape dublu fata de o inima normala pentru un barbat de varsta lui.

Un medic a declarat presei locale sub protectia anonimatului: "Corpul lui Diego era pe muchie. Sau dincolo de muchie."

Fostul fotbalist Diego Maradona a incetat din viata, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la varsta de 60 de ani. Cauza decesului a fost considerata un edem pulmonar secundar acut, produs in urma unui infarct.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort, Green View...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#Diego Maradona, #analiza, #deces, #cauze , #stiri Maradona