Doi tenismeni au fost jefuiți la turneul de la Eastbourne

Joi, 23 Iunie 2022, ora 07:51
2178 citiri
Doi tenismeni au fost jefuiți la turneul de la Eastbourne
Diego Schwarzman a rămas fără ceas la Eastbourne FOTO facebook

Doi dintre sportivii care participă la turneul de la Eastbourne, Diego Schwartzman şi Pedro Martinez, au rămas fără câteva obiecte personale de valoare, acestea fiind furate din camerele lor de hotel.

Spargerile au avut loc luni. Poliţia a fost chemată la Hydro Hotel din Eastbourne, unde cei doi sportivi au dat declaraţii.

“Când am venit în cameră, mi-am dat seama că nu mai era acolo ceasul meu. M-am uitat prin cameră. Nu era acolo. Când am mers la recepţie ca să anunţ, după 15 minute a venit şi Diego şi a spus acelaşi lucru”, a afirmat Martinez.

A doua zi, Martinez a jucat în turul doi la Easttbourne, împotriva lui Alejandro Davidovich Fokina, meci în care adversarul său a abandonat după două seturi.

“A fost dificil. Luni mi se furase ceasul din cameră şi lui Schwartzman i s-au furat de asemenea unele obiecte din camera sa. Avusesem o noapte grea. Nu dormisem. A fost dificil să pregătesc meciul, dar am încercat să mă concentrez doar pe joc”, a explicat Pedro Martinez.

Poliţia a confirmat că au existat două spargeri la hotel, precizând că au fost furate obiecte de valoare, inclusiv ceasuri şi genţi, dar s-au furat şi bani.

Martinez nu se aşteaptă să îşi recupereze ceasul: “Cred că este cam greu. Nu aveau camere de supraveghere pe coridoare. Era un ceas. Îl aveam de un an şi jumătate. L-am cumpărat atunci când am ajuns pentru prima dată în turul trei la Roland Garros. Avea valoare sentimentală, da, pentru că era de acolo. Însă ce pot să fac”, a mai spus sportivul.

#Diego Schwarzman, #ceas, #eastbourne, #jefuit, #camera de hotel , #stiri tenis
Comentarii
Poza ciuma.rosie
ciuma.rosie
rank 2
Eastbourne e plin de romani….