Slăbește cu apă! Iată cum poți topi rapid kilogramele!

Luni, 04 Martie 2024, ora 19:30
3528 citiri
Slăbește cu apă! Iată cum poți topi rapid kilogramele!
baut apa slabit FOTO: freepik.com

Suntem 70 la sută apă și nu trebuie să uităm nicio clipă să ne hidratăm pentru a păstra echilibrul. În plus, un corp hidratat va reuși să elimine rapid toxinele, astfel încât să fii sănătoasă și mereu frumoasă. Iată cum funcționează dieta cu apă și cum poți slăbi 8-9 kilograme în trei săptămâni.

Ce trebuie să faci

Bea 10 pahare de apă pe zi. Asta înseamnă în jur de doi litri și jumătate de apă. Nu te gândi că trebuie să dai toată cantitatea odată pe gât. Începe încă de dimineața, de când te trezești, să bei înghițituri mici. Primul pahar poate fi cu apă călduță și cu câteva felii de lămâie pentru a-ți detoxifica organismul.

Fă-ți un obicei din a lua câte o gură de apă la fiecare cinci minute, chiar și atunci când nu îți este sete. Bea ultimul pahar cu apă cu o oră înainte de culcare, pentru a nu risca să te duci toată noaptea la baie.

Renunță definitiv la băuturi alcoolice sau acidulate, chiar și la apa minerală. Singurele băuturi pe care le poți consuma în afară de apa sunt ceaiul verde și limonada neîndulcită.

Cum funcționează

Oricât ți s-ar părea de greu, este cea mai simplă și mai ieftină metodă cu putință pentru slăbi și a fi în formă. Nu trebuie să calculezi calorii sau să îți faci liste interminabile cu alimente permise și nepermise. E drept că nu trebuie să exagerezi cu dulciurile, dar un regim alimentar echilibrat nu va împiedică obținerea unor rezultate spectaculoase într-un timp foarte rapid. Un truc pentru a mânca mai puțin este ca înainte de masă să bei un pahar cu apă.

Încearcă să bei din când în când apă rece, pentru că ea va accelera metabolismul, organismul făcând un efort consistent pentru a încălzi apa, arzând astfel o parte din calorii.

Trebuie să știi că atunci când bei suficientă apă, pielea capătă un aspect mai frumos, mai luminos, celulita se reduce și dispare constipația. În plus, atunci când bei multă apă, nu îi vei lasă organismului posibilitatea să depoziteze ușor grăsimea, iar pofta de mâncare se vă reduce.

Totuși, nu înlocui mesele principale cu apă! În plus, trebuie să știi că dieta cu apă nu funcționează dacă nu este combinată cu un consum crescut de fructe și legume. Că să eviți retenția de apa în organism, limitează consumul de sare.

Vestea cea bună

Potrivit nutriționiștilor, dacă respecți toate aceste reguli, ai mari șanse să slăbești până la 9 kilograme în doar trei săptămâni! Asta dacă efortul tău este combinat cu exerciții fizice regulate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere este lipsita de riscuri și chiar indicată pentru sănătate! Dieta cu drojdie funcționează pe același principiu când o folosești pentru aluaturi: își mărește...
De ce NU este bine să bei apă în timpul mesei
De ce NU este bine să bei apă în timpul mesei
Obiceiul de a servi un pahar cu apă sau oricare alt lichid în timpul mesei este dăunător digestiei și siluetei! Nutriționiștii atrag atenția că, dacă bem apa în timp ce mâncăm, ne...
#dieta, #slabit, #apa, #pahar apa, #hidratare , #sanatate