Dinamo a transferat un fotbalist de la Universitatea Craiova

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 15:59
1874 citiri
Dinamo a transferat un fotbalist de la Universitatea Craiova
Dinamo. Foto: Facebook / FC Dinamo

Cluburile Universitatea Craiova şi Dinamo au anunţat, joi, împrumutul mijlocaşului Antoni Ivanov de la gruparea olteană la echipa bucureşteană.

“Clubul Universitatea Craiova anunţă că mijlocaşul Antoni Ivanov a fost transferat temporar la Dinamo Bucureşti. Îi mulţumim lui Antoni pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Ştiinţei şi îi dorim mult succes în continuare”, este anunţul oltenilor.

FC Dinamo a precizat că înţelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon. “Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru transferul temporar al mijlocaşului bulgar Antoni Valeri Ivanov la clubul nostru, până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune pentru transfer definitiv, a declarat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook”, notează gruparea bucureşteană.

În vârstă de 26 de ani, născut la 11 septembrie 1995 la Sofia, Ivanov a jucat 9 meciuri în acest sezon competiţional pentru olteni (8 în campionat şi unul în Cupa României) şi a mai evoluat în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaş şi FC Voluntari. 81 de meciuri şi 5 goluri a adunat Ivanov în Liga 1, din vara lui 2018 până în luna decembrie a anului trecut: 34/1 la Universitatea Craiova, 17/3 la FC Voluntari şi 30/1 la Gaz Metan Mediaş.

La Dinamo, Ivanov va purta numărul 99.

#Dinamo transferuri, #ivanov, #Dinamo Universitatea Craiova, #Liga 1 clasament , #transferuri