Ce a făcut Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin cu maghiarii de la Veszprem

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 21:34
2151 citiri
Ce a făcut Dinamo în Liga Campionilor la handbal masculin cu maghiarii de la Veszprem
Dinamo. Foto: Dinamo

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, în deplasare, de formaţia ungară Veszprem, scor 47-32 (22-15), în etapa a 9-a a grupei B din Liga Campionilor. Este al şaptelea eşec pentru dinamovişti, care se află tot pe ultimul loc al clasamentului grupei.

Principalii marcatori ai partidei au fost Omar 8 goluri, pentru Veszprem, respectiv Humet 7, pentru Dinamo.

Partida de la Veszprem a prilejuit şi momente In Memoriam Marian Cozma, dinamovistul care s-a transferat la Veszprem, iar în 8 februarie 2009 a murit, în oraşul ungar. El a fost înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din Veszprem.

Oficialii de la Dinamo şi ai clubului gazdă, alături de fanii dinamovişti prezenţi la meciul de joi seară, au depus coroane de flori la statuia lui Marian Cozma, care este amplasată în faţa arenei din Veszprem.

Revenind la etapa a 9-a din grupa B, tot joi se mai duelează FC Barcelona - FC Porto, PSG - Vive Kielce şi HC Motor - Flensburg.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 27-28 cu HC Motor, 31-29 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

După nouă etape, Dinamo Bucureşti rămâne cu 4 puncte, pe ultimul loc al grupei B.

În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, cu HC Motor. Clubul Dinamo a anunţat joi că toate biletele pentru meciul din 8 decembrie au fost vândute.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
Nota de plată a venit și e uriașă: ce sancțiuni s-au dictat după bătăile de la meciul Dinamo - UTA
Nota de plată a venit și e uriașă: ce sancțiuni s-au dictat după bătăile de la meciul Dinamo - UTA
Echipele Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri,...
#Dinamo, #Dinamo handbal, #Dinamo handbal Champions League, #Dinamo handbal Liga Campionilor, #Marian Cozma , #Champions League