Razboi fara scrupule la Dinamo: "Frustrat, piticanie, papagal, avorton..."

Vineri, 04 Ianuarie 2013, ora 20:54
3700 citiri
Razboi fara scrupule la Dinamo: "Frustrat, piticanie, papagal, avorton..."

Un razboi lipsit de scrupule a izbucnit la varful echipei Dinamo Bucuresti, fostul presedinte executiv, Cristi Borcea, si actionarul Ionut Negoita certandu-se ca la usa cortului.

Acuzat de Negoita ca a dus clubul aproape de faliment, Borcea a explodat vineri seara, cand l-a terfelit pe omul care i-a luat locul si actiunile "ros-albilor".

"Va spun ca eu am bagat vreo 7-8 milioane la Dinamo si am luat inapoi doar 1,2 milioane de euro si un teren. Eu va spun dumneavoastra, nu lui Negoita. El nu stie nici jucatorii lui Dinamo, cand ajunge la Saftica iese circ, rai aia de el.

Am stat deoparte pana acum, am spus ca nu ma bag ca au venit ei cu conferinte de presa, dar frustratul asta nu gandeste deloc. Vorba lui nea Cornel, are capul apropiat de fund si se impute. L-a deranjat ca am spus ca, daca Dinamo o sa aiba probleme legate de licentiere, automat o sa intervin. L-a deranjat pe piticania asta, pe papagalul asta, ca trebuie sa-l lasam pe el sa conduca, sa duca echipa in insolventa. L-a dat exemplu pe Torje. Pai, ba papagalule, am dat doua milioane de euro pe Torje! Cine il opreste pe el sa bage 3-4 milioane de euro acum in transferuri?

Nu va mai luati dupa papagalul asta care vrea sa para salvator, el a bagat doar 600.000 de euro. Ca sa ajunga la nivelul lui Badea, ar trebui sa mai dea vreo 3 milioane si jumatate. Daca ar da banii astia, Dinamo nu ar mai avea nici un fel de problema. Ar fi cu totul la zi.

Eu cand am plecat i-am lasat cu baza de la Saftica, de doua milioane. I-am lasat cu trei milioane de euro, bani acoperiti de actionari. Eu va spun ca mai multi bani a bagat Vasile Siman la Sportul Studentesc! Despre ce vorbim? Despre un papagal?

Cu ce nesimtire iese la televizor acest avorton, acest infractor? Apara la televizor cand jucatorii sunt neplatiti! Chiar daca se lauda ca a rezolvat problema cu ANAF are 30 de milioane de euro, evaziune fiscala cu hotelul si blocurile lui. Fata de acest avorton eu platesc milioane de euro la stat si am mii de angajati. Nu pot sa-l las pe acest papagal sa-si bata joc de numele si de emblema lui Dinamo. Am zis ca nu ma bag dar eu, care am crescut la Dinamo, credeti ca il las sa o duca pe Dinamo in divizia B?!", a spus Borcea la DolceSport.

Borcea si Negoita se afla intr-o disputa continua de mai bine de jumatate de an, de cand primul a plecat de la Dinamo iar cel din urma i-a preluat pachetul de actiuni.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Borcea cearta Negoita, #razboi Dinamo, #Borcea Negoita declaratii, #borcea revine dinamo, #Ionut Negoita Dinamo , #Cristi Borcea