Razboiul Dinamo-Pandurii continua! Borcea si Condescu, la cutite

Luni, 28 Februarie 2011, ora 21:11
1594 citiri
Razboiul Dinamo-Pandurii continua! Borcea si Condescu, la cutite

Conflictul dintre Pandurii si Dinamo este departe de a se fi incheiat, Cristi Borcea si Marin Condescu avand o noua discutie aprinsa pe seama cazului "Ilie Iordache".

Oficialul din Stefan cel Mare a declarat ca nu va mai accepta nicio cale de impacare si va cere dezafilierea echipei gojene.

Iata cum a decurs dialogul dintre cei doi:

Condescu: Domnul Borcea persista in magariile pe care le-a facut. In orice tara din lumea asta, pentru litigiile in cazurile jucatorilor, antrenorilor, te poti duce in instantele civile. Eu n-am avut niciun verdict la TAS.

Borcea: Pandurii ar fi trebuit sa fie dezafiliati, pentru ca s-au adresat instantelor civile. TAS ne-a dat dreptate. Comitetul Executiv nu-l putea lasa liber pe Ilie Iordache. Comitetul Executiv a pus in practica o hotarare. Daca domnul Condescu nu platea nicio suma si se ducea undeva voia dumnealui, putea sa spuna ce vrea el. Dar el recunoaste toate Comisiile, dar nu vrea sa ne dea toti banii. A venit la noi astazi domnul Parvulescu sa ni-l propuna pe Chiriches din vara. Incepand din aceasta seara, nu mai acceptam nimic, vrem dezafilierea.

Condescu: Daca un hot ii pune cutitul la gat sa-i dai banii, n-ai ce face. Noi nu i-l oferim pe Chiriches, ei il doresc pentru un an de zile. Daca il doresc, nu e nicio problema.

Borcea: Eu l-am amanat, a recunoscut toata suma, toate judecatile, urma sa ne plateasca cate o suta de mii de euro pe luna. N-a platit si oriunde in lumea asta ar fi fost neprogramat.

Condescu: Eu le-am propus sa platim in vara daca pierdem, dar nu au fost de acord.

Borcea: In vara trecuta, intrebati-l daca ne-a cerut sa-l amanam cu plata. Dupa aceea, m-a sunat Gigi Becali si a achitat 100.000 de euro in locul celor de la Pandurii, dar ei erau obligatia sa ne dea cate 100.000 de euro pe luna.

Condescu: Hotararea initiala a fost anulata de Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor

Borcea: Saptamana viitoare, toti jucatorii de la Pandurii vor fi liberi de contract. O sa luam jucatori de la Pandurii liberi de contract. Am jurat ca n-o sa-l mai aman pe acest om

Condescu: Domnul Borcea a crezut ca, daca si-a depus fostul avocat la Comisia de Solutionare a Litigiilor, va avea castig de cauza. Noi nu am incalcat nicio litera de regulament. Daca nici FRF nu ne va da dreptate, atunci vom accepta solutia domnului Becali. De fapt, noi am si cerut-o.

Dialogul a avut loc in direct, la postul GSP TV.

Rasturnare incredibila de situatie! Meciul Pandurii - Otelul poate fi reprogramat

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, sustine ca partida pierduta cu Otelul la masa verde va fi reprogramata in baza unui act emis de Federatia Romana de Fotbal (FRF).

C.F.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#conflict Borcea Condescu, #Dinamo Bucuresti, #pandurii targu jiu , #Cristi Borcea