Scandal monstru la Dinamo. Audit, bani negri...

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 20:20
4098 citiri
Scandal monstru la Dinamo. Audit, bani negri...

Un scandal de proportii a izbucnit la Dinamo intre presedintele executiv plecat din randul actionarilor, Cristi Borcea, si proaspatul detinator de actiuni "ros-alba", Ionut Negoita.

Nerostit, motivul disputei, pe alocuri violenta, dintre cei doi ar fi auditul pe care Negoita l-a comandat si care ar releva nereguli serioase in administrarea clubului, principalul vizat fiind Borcea, cel care a detinut o functie executiva la Dinamo in ultimii ani.

Astfel, Cristi Borcea a iesit la atac.

"I-am zis lui Negoita ca e un papagal. Daca el crede ca a venit la Dinamo cu 1,3 milioane de euro pentru a-si face imagine, se inseala.

Daca pleaca Bonetti de la club, se alege praful. Daca Steaua s-a intarit, Vaslui la fel, CFR la fel, Petrolul la fel, noi nu facem niciun transfer, ca nu avem bani sa ii platim. Ne putem bate pentru campionat? E foarte greu la Steaua si la Dinamo sa accepti locul 2, sa nu vorbim de 6-7.

Ce sa faca antrenorul? El i-a rugat sa ia trei sau patru jucatori, si ei nu au luat nimic. Eu de ce am plecat? Pentru ca nu se bagau bani! Astra Ploiesti a investit, in ultimii doi ani, 2,5 milioane de euro, Dinamo a investit zero. Nici domnul Badea nu cred ca o sa mai reziste mult. Niciodata nu voi mai intra in fotbal. Domnul Negoita nu stie nici echipa de acum cinci ani", a tunat Borcea la Sport.ro.

In timp ce fostul sef de la Dinamo acuza in stanga si in dreapta, Ionut Negoita a intervenit, intre cei doi iscandu-se o disputa verbala.

Negoita: "Borcea, in loc sa-si vada de treaba lui, ca si-a luat o gramada de bani, aflu de la Gigi Becali ca spune ca Dinamo are 20 de milioane de euro datorii. Apare cum ca Savulescu l-a tepuit pe Negoita, ca a cumparat cu doua milioane si a vandut cu 4. Este total eronat. Eu nu sunt un papagal, sunt un om de onoare. El si-a luat banii si a fugit. Eu am platit mai mult decat face, dar pentru binele lui Dinamo am facut-o."

Borcea: "Eu am vrut sa raman. Nu mi-ai dat mie nici un ban. Ceea ce se intampla la Dinamo, salarii neplatite de 3 luni..."

Negoita: "Sunt neplatite de doua luni, nu mai dezinforma. Ai promis prime de 500.000 de euro la Liberec si n-ai mai dat nici un ban. Tu nu mai stii ce se intampla, ca n-ai de unde. Vrei sa rezolv eu repede problemele pe care tu le-ai lasat nerezolvate?"

Borcea: "De ce nu-ti pui pampersul, ca sa nu faci pe tine, si sa-i dai replica lui Gigi Becali? Eu ultimii doi ani am fost mai mult pe la Miami. Dar am spus ca daca o sa gasesc pe cineva, o sa plec".

Negoita: "Tu ai fost presedinte executiv, asuma-ti si lasa-ne sa gasim solutii".

Borcea: "Ce a facut Borcea la Dinamo n-o sa faci niciodata".

Negoita: "N-o sa fac pentru ca nu-mi sta in caracter. O sa va dau acte cu transferuri pe sume mirobolante facute de acest mare manager, cu jucatori care au evoluat doar cateva minute".

M.D.

Citeste si:
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Impozitul progresiv este noul măr al discordiei în coaliția de guvernare, o idee susținută de tabăra PSD, dar criticată de tabăra PNL. De când a fost vehiculată ideea, politicienii...