Acuzatii de blat la Bistrita-Dinamo

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 13:18
1903 citiri
Acuzatii de blat la Bistrita-Dinamo

Victoria lejera pe care Dinamo a obtinut-o la Bistrita, in semifinalele Cupei Romaniei, a stranit suspiciuni de non-combat, mai ales ca ardelenii au trimis rezervele in teren.

Antrenorul gruparii Universitatea Craiova, Laurentiu Reghecampf, a catalogat meciul de la Bistrita ca fiind unul rusinos.

"Cate cartonase galbene au fost in acest meci? Nici unul! Mi se pare incredibil! A fost un joc de vacanta! E o rusine! Nu sunt bani multi, dar este un trofeu pe care orice jucator profesionist si-l doreste. Nu pot sa-mi inchipui ca echipa gazda nu-si doreste sa castige! Nu se poate sa nu-ti doresti sa castigi!

Mi se pare o lipsa de respect fata de oamenii care organizeaza competitia. Mi se pare penibil sa vezi un meci de o asemenea maniera, mi-a lasat un gust amar. Nu mai am cuvinte! La Bistrita nu a fost nimeni accidentat, cunosc bine situatia! Cine putea sa joace a fost tinut in tribune! Echipa gazda nu si-a dorit sa castige, este clar!", a spus Reghecampf la GSP TV.

Gloria Bistrita si Universitatea Craiova se afla in lupta directa pentru evitarea retrogradarii.

Dinamo Bucuresti a invins, in deplasare, formatia Gloria Bistrita, scor 2-0, intr-un meci contand pentru prima mansa a Cupei Romaniei.

Dinamo a invins rezervele Bistritei in Cupa Romaniei

Partida retur se va disputa in data de 12 mai.

C.F.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Laurentiu Reghecampf, #acuzatii blat Dinamo, #cupa romaniei, #Universitatea Craiova , #Cupa Romaniei