Dinamo - Craiova, cu stadionul gol?

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 15:48
3719 citiri
Dinamo - Craiova, cu stadionul gol?

Sfertul de finala al Cupei Romaniei, dintre Dinamo si Universitatea Craiova, programat miercuri, s-ar putea disputa cu stadionul gol, fanii "ros-albilor" fiind decisi sa protesteze impotriva conducerii clubului.

Intr-un articol postat pe site-ul suporterilor, Dinamomania, sustinatorii "cainilor" sunt indemnati sa mearga la stadion doar pentru a urmari meciul echipelor de old-boys, urmand sa paraseasca arena in momentul in care va incepe sfertul de finala al Cupei.

"Pentru istoria lui Dinamo, pentru mentalitatea pe care fostele glorii ne-au transmis-o, DinamoMania indeamna toti dinamovistii care pot veni astazi la stadion ca, din respect pentru adevaratele valori si in semn de dispret fata de actuala situatie de la Dinamo, sa ne delimitam de mizeria care ne patroneaza prezentul si SA ASISTAM DOAR LA MECIUL FOSTELOR GLORII!

Noi vom fi acolo, vom urmari evolutia adevaratilor dinamovisti, dar odata cu intrarea pe teren a echipei clanului, vom parasi stadionul!

Astazi, de la ora 19:00, pe stadionul Dinamo, se intalnesc asadar reprezentativele cluburilor Dinamo si Universitatea Craiova. Fosti fotbalisti, dar fotbalisti adevarati, reprezentand doua foste cluburi, dar adevarate cluburi. Jucatori care vor trezi in sufletele suporterilor cu experienta amintiri nu neaparat uitate, cat ingropate pentru a evita comparatia cu prezentul, vor aparea din nou pe iarba din "Groapa", cu ceva kilograme in plus dupa atat timp, dar cu renumele conservat prin performantele care i-au facut idoli in sufletele noastre", se arata in mesajul dinamovistilor.

Meciul dintre Dinamo si Universitatea Craiova, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, va incepe la ora 20.45 si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

#Dinamo Craiova Cupa Romaniei, #protest fani Dinamo, #Dinamo Craiova stadion gol, #Dinamo Craiova LIVE , #Cupa Romaniei
Comentarii