Ce rău a ajuns Dinamo. Cornel Țălnar le-a mâncat aripioarele la fotbaliști, iar echipa a rămas fără antrenor și bucătar

Marti, 28 Iunie 2022, ora 16:29
3520 citiri
Ce rău a ajuns Dinamo. Cornel Țălnar le-a mâncat aripioarele la fotbaliști, iar echipa a rămas fără antrenor și bucătar
Dinamo. Foto: Facebook / FC Dinamo

Vremuri foarte grele pentru Dinamo. Fotbaliștii și antrenorii pleacă unul câte unul din Ștefan cel Mare, iar cei rămași se bat pe mâncare.

După ce Răuță a semnat cu FC Hermannstadt, Gică Mihali, tehnicianul echipei, a anunțat că pleacă de la Dinamo.

"Am discutat aseară cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec.

Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc",a spus Gică Mihali pentru playsport.

Nici din punct de vedere administrativ "câinii roșii" nu o duc bine.

Echipa din Ștefan cel Mare a rămas și fără bucătar. Femeia de serviciu este cea care le gătește fotbalistior. În plus, dinamoviștii se bat pe mâncare.

Conforom prosport, Cornel Țălnar le-ar fi mâncat aripioarele jucătorilor.

"Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează.

Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club. Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm", a spus un fotbalist pentru prosport.

Cornel Țălnar face parte dintr-un așa zis consiliu, care decide în privința transferurilor la echipă, alături de Ionel Augustin, Marin Dragnea, Costel Orac și Ion Marin

Eveniment Quarterly Report

Dorinel Munteanu are un nou obiectiv după ce a bătut FCSB
Dorinel Munteanu are un nou obiectiv după ce a bătut FCSB
Dorinel Munteanu a declara că obiectivul echipei sale este depăşirea fazei grupelor Cupei României la fotbal şi că are nevoie de un rezultat bun cu Dinamo pentru a-l realiza. "Cele mai...
Calificare superbă pentru Dinamo în European League, contra unei echipe din Franța
Calificare superbă pentru Dinamo în European League, contra unei echipe din Franța
Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia franceză Chambery Savoie, scor 36-33 (23-14), în ultima etapă din grupa G a European League. Dinamo s-a calificat în...
#Dinamo, #Cornel Talnar, #Cornel Talnar Dinamo, #mihali , #Dinamo