Craiova - AC Milan si Dinamo - Bilbao, in preliminariile Europa League

Vineri, 14 Iulie 2017, ora 14:17
12016 citiri
Craiova - AC Milan si Dinamo - Bilbao, in preliminariile Europa League
Foto: Twitter/ Europa League

CSU Craiova si Dinamo au avut un ghinion teribil la tragerea la sorti a meciurilor din turul III preliminar al Europa League.

Cele doua formatii romanesti vor da peste echipe de top din Europa, in timp ce Astra pare ceva mai norocoasa intalnind o adversara din Ucraina.

La prima vedere, Astra Giurgiu a fost cea mai norocoasa echipa romaneasca in Europa League. Daca vor trece de azerii de la Zire, baietii lui Edi Iordanescu vor da peste ucrainienii de la Olexandriya, o formatie abordabila.

Revenita in cupele europene, Dinamo are sanse minime sa prinda play-off-ul Europa League, adversara din turul III preliminar fiind gruparea spaniola Athletic Bilbao.

Cei mai ghinionisti romani sunt cu siguranta cei de la CSU Craiova, care vor avea totusi doua meciuri de gala la revenirea in Europa. AC Milan, echipa legendara si aflata intr-o frenezie a transferurilor in aceasta vara, este adversara oltenilor.

Meciurile din turul III preliminar al Europa League se joaca pe 27 iulie, turul, si pe 3 august, returul.

Desfasurarea evenimentului:

14:25 - Iata si programul complet al meciurilor:

14:16 - Craiova se dueleaza cu AC Milan!

14:14 - Dinamo da peste Athletic Bilbao!

14:12 - Astra ii intalneste pe ucrainienii de la Olexandriya!

14:10 - Avem o tragere la sorti inghesuita, cu meciurile din Urnele 2-5 extrase in acelasi timp.

14:05 - Se trag la sorti meciurile din Urna 1.

14:00 - Incepe tragerea la sorti a meciurilor din Europa League si incep emotiile pentru noi.

UEFA a anuntat vineri urnele restranse pentru tragerea la sorti, Astra fiind singura care are statut de cap de serie.

Daca va trece de azerii de la Zire, echipa giurgiuveana va da in turul III peste una dintre formatiile urmatoare: Irtysh Pavlodar/ Steaua Rosie, Olexandriya, Altach/ Dinamo Brest, Aberdeen/ Siroki Brijeg, Ruzomberok/ Brann sau Beitar Jerusalem/ Botev Plovdiv.

Pentru Dinamo lucrurile sunt complicate, pe lista posibilelor adversare gasindu-se echipe ca Shamrock Rovers/ Mlada Boleslav/ PAO/ Austria Viena, Dinamo Zagreb, Ferencvaros/ Midtjylland sau Athletic Club.

In fine, CSU Craiova are ca potentiale adversare Ostersunds/ Galatasaray, AC Milan, Bordeaux, Maccabi Tel-Aviv/ KR Reykjavik, Hajduk Split/ Levski Sofia sau Haugesund/ Lech Poznan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Europa League tragere sorti, #Dinamo Craiova Astra Europa League, #adversare Europa League , #Europa League