Dinamo isi joaca viitorul in Croatia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 04 August 2011, ora 08:54
1675 citiri
Dinamo isi joaca viitorul in Croatia

Dinamo Bucuresti se afla in fata unui meci crucial pentru viitorul echipei, "ros-albii" avand ca obiectiv principal in acest sezon accederea in grupele Europa League pentru a incasa cateva milioane bune de euro de la UEFA, bani ce ar stabiliza bugetul clubului.

Asa cum anunta si impresarul Giovani Becali, fost presedinte al "cainilor", Europa League este cea mai importanta competitie pentru "caini" in acest an, in cazul necalificarii in grupe existand chiar riscul falimentului.

Probabil ca Dinamo nu va avea soarta Universitatii Craiova, in multi jucatori importanti sau cu salarii mari, inclusiv vedetele Torje si Alexe, vor fi vanduti iar echipa nu va mai conta practic in lupta pentru locurile fruntase.

Disputa cu NK Varazdin, din turul III preliminar, pleaca de la scorul de 2-2, rezultat inregistrat saptamana trecuta in "Groapa", astfel ca formatia croata pare favorita, cel putin pe hartie.

Totusi, daca tinem cont de modul in care s-au disputat ostilitatile in urma cu o saptamana, "ros-albii" nu ar trebui sa aiba mari probleme in acest retur, daca vor reusi sa isi pastreze concentrarea pe toata durata partidei.

Dinamo vine dupa o victorie categorica in Liga 1, 5-0 pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, in timp ce Varazdin nu isi revine, fiind invinsa din nou in prima divizie din Croatia.

Echipele probabile:

VARAZDIN: Krklec - Tkalcici, Giuhak, Susac, Lorcar - Aganovici, Brlecici - Sacer, Glavina, Golubar - Vugrinec.

Antrenor Samir Toplak.

Rezerve: Mrmici, Pajci, Trojak, Simek, Grgec, Cerovecki, Kaniski.

DINAMO: Balgradean - L. Rus, Scarlatache, Moti, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Danciulescu, M. Niculae.

Antrenor Liviu Ciobotariu.

Rezerve: G. Curca, Patrascu, Paun, Cazacu, Tucudean, Musat, R. Stanescu.

Intalnirea incepe de la ora 18.00 si este transmisa in direct de postul DigiSport1, dar si in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Dinamo joaca viitorul, #Dinamo varazdin LIVE, #Dinamo Europa League, #NK Varazdin Dinamo , #Europa League