Dinamo viseaza la "minunea de la Harkov"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 30 August 2012, ora 08:20
2258 citiri
Dinamo viseaza la "minunea de la Harkov"

Dinamo Bucuresti incearca, joi seara, marea cu degetul, "ros-albii" visand la o "minune" care sa le aduca o calificare nesperata in grupele Europa League, in fata ucrainienilor de la Metalist Harkov.

"Cainii" au inceput sa se gandeasca la un nou sezon ratat in Europa inca de la tragerea la sorti, Metalist fiind sfert-finalista in cea de-a doua competitie continentala in sezonul trecut.

Totusi, nimeni nu se astepta la evolutia dezamagitoare din meciul tur, disputat saptamana trecuta pe National Arena si pierdut cu scorul de 0-2.

Pentru a mai spala din rusine si a iesi cu capul sus din Europa, sefii lui Dinamo i-au cerut aproape imperativ antrenorului Dario Bonetti sa joace totul pe cartea atacului.

"Echipa trebuie construita ofensiv, in asa fel incat sa inscrie in deplasare in conditiile in care nu mai avem nimic de pierdut. Nu ne ajuta rezultatul din tur ca sa ne aparam, deci trebuie sa iesim la joc. Doar riscand putem produce un nou miracol ca acela de la Liberec", a anuntat presedintele Nicolae Badea.

Tehnicianul italian marturiseste ca nu crede in minuni, insa spune ca echipa lui va juca fotbal la Harkov.

"Nu cred in minuni de data aceasta, dar mergem sa ne jucam sansa!"

Din nefericire pentru formatia din Stefan cel Mare, Metalist pare ca si-a revenit dupa debutul mai dificil de sezon, ucrainienii "legand" doua victorii in campionat in ultimele doua saptamani, 3-0 pe terenul lui Zakarpattya Ujgorod si 3-1 acasa, cu Kryvbas Krivoi Rog.

Echipa probabila a lui Dinamo:

Balgradean - C.Nica, Luchin, D.Grigore, Pulhac - C.Matei, Boubacar, Galchev, C.Munteanu - Tucudean, M.Alexe

Antrenor: Dario Bonetti

Rezerve: Naumovski, Koulibaly, L.Rus, Alvarez, Curtean, A.Cristea, Danciulescu

Intalnirea dintre Metalist Harkov si Dinamo Bucuresti va incepe de la ora 21.00 si va fi transmisa in direct pe postul DigiSport2, dar si pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Metalist Harkov Dinamo Europa League, #Metalist Dinamo LIVE, #Dinamo minune Europa League , #Europa League