Dinamo a pierdut dramatic in Ucraina

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 18 August 2011, ora 21:51
5357 citiri
Dinamo a pierdut dramatic in Ucraina
Foto: gsp.ro

Dinamo Bucuresti a pierdut dramatic primul meci din playoff-ul Europa League, "cainii" fiind invinsi in Ucraina de Vorskla Poltava, scor 2-1.

Bucurestenii au inceput bine disputa cu o echipa care nu parea ca le va pune mari probleme. Danciulescu si Torje au ratat ocazii insemnate in primul sfert de ora, Marius Niculae a fost aproape de gol cu un lob de efect iar Motii a lovit bara transversala cu o lovitura de cap excelenta.

Dupa o prima jumatate de repriza excelenta, Dinamo a cazut inexplicabil iar Vorskla a deschis scorul, in minutul 31, la chiar prima actiune mai serioasa. Kryvosheyenko a castigat lejer un duel cu Ze Diabate si a inscris cu o lovitura de cap la care Balgradean nu a avut reactie.

Pana la pauza, elevii lui Liviu Ciobotariu au alergat, in gol, dupa egalare.

Partea secunda a debutat exploziv, cu o bara a gazdelor. Januzi a lovit transversala cu un sut violent, la care Balgradean a fost din nou depasit. "Cainii" au revenit in ofensiva si au replicat rapid, Torje bifand si el o bara.

Marius Niculae a restabilit egalitatea in minutul 58, marcand cu un sut puternic, la coltul scurt, din pasa superba trimisa de Catalin Munteanu. La nici 10 minute distanta Dinamo a ramas in 10 jucatori, Dragos Grigore fiind trimis la cabine dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben.

Din acest moment, romanii au incercat sa se apere compact si sa loveasca pe contraatac, acolo unde Torje si nou intratul Alexe urmau sa suprinda prin viteza si tehnica. Aceasta a fost teoria, practica aratand echipa din Ucraina mai periculoasa.

Dupa o "ghiulea" trimisa de Kurilov de la 40 de metri la o palma peste transversala, a inceput showul lui Rebenok. Acesta a ratat din pozitie unu-la-unu cu Balgradea, a sutat in blocaj la faza imediat urmatoare si apoi a inscris golul victoriei cu o bomba sub transversala.

Dinamo a pierdut la limita in Ucraina in fata unei echipe care, chiar daca s-a impus, nu a aratat ca este superioara romanilor. "Ros-albii" pot spera la calificarea in grupe, insa trebuie sa joace mult mai bine decat au facut-o in Ucraina.

Partida dintre Vorskla si Dinamo a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul intalnirii:

FINAL DE MECI !!! Dinamo este invinsa dramatic in Ucraina!<

Min.89 GOL VORSKLA !!! Oberemko suteaza din unghi, Balgradean respinge pana Rebenok. Acesta a sutat in blocaj, balonul i-a revenit si a trimis din nou, de aceasta data impecabil, sub transversala!

Min.88 Ocazie uriasa pentru ucraineni, Balgradean salvand incredibil din fata unui Rebenok scapat de marcaj in careul de 16 metri.

Schimbare Dinamo: Liviu Ganea intra in locul lui Marius Niculae.

Min.80 "Galben" si pentru Alexe care a lovit balonul dupa fluierul arbitrului.

Min.76 Sut-bomba al lui Kurilov, de la 40 de metri, care trece putin peste poarta.

Schimbare Dinamo: Alexe intra in locul lui Catalin Munteanu.

Min.75 Faza buna a gazdelor, dar centrarea pentru Oberemko este prea lunga.

Min.70 Marius Niculae este avertizat cu cartonas galben dupa o intrare urata.

Min.65 ELIMINARE DINAMO !!! Dragos Grigore primeste al doilea cartonas galben si este eliminat! Dinamo va juca in doar 10 oameni!

Min.58 GOL DINAMO !!! Marius Niculae egaleaza cu un sut puternic, la coltul scurt, din pasa superba reusita de Catalin Munteanu!

Min.57 BARA DINAMO !!! Torje este aproape de gol, insa loveste doar bara portii lui Dolganski.

Min.54 Dinamo incearca sa revina pe tabela, insa, pana acum, actiunile "cainilor" sunt stopate destul de usor de adversari.

Min.47 BARA VORSKLA !!! Januzi suteaza violent, din interiorul careului, iar mingea izbeste bara transversala!

A INCEPUT REPRIZA SECUNDA

Schimbare Vorskla: Oberemko intra in locul lui Markoski

______________

FINALUL PRIMEI REPRIZE !!!

Min.45 Ne apropiem de final, dinamovistii nu par capabili de a marca pana la finalul acestei reprize.

Min.41 Dallku suteaza suprinzator, de la distanta... Balgradean retine!

Min.37 Marius Niculae suteaza din unghi, destul de departeb de poarta.

Min.31 GOL VORSKLA !!! Kryvosheyenko marcheaza cu o lovitura de cap dupa ce l-a depasit foarte usor pe Ze Diabate!

Min.29 Momente mai bune de joc pentru gazde, dinamovistii avand de suportat o presiune constanta la poarta lui Balgradean.

Min.24 Cartonas galben pentru Dragos Grigore.

Min.17 BARA DINAMO !!! Centrare buna pe coltul lung, Moti reia frumos, dar mingea izbeste bara transversala!

Min.16 Marius Niculae castiga un balon la 20 de metri de poarta adversa, se intoarce si incearca un lob, dar portarul Dolganski respinge in corner.

Min.15 Torje e lansat bine de Danciulescu, dribleaza un adversar si suteaza periculos, pe langa poarta insa.

Min.10 Actiune buna a celor de la Dinamo, mingea ajunge la Torje, in banda dreapta, insa centrarea este prea lunga.

Min.8 Krasnopyorov este singur la 20 de metri si suteaza, insa destul de slab si Balgradean retine fara mari probleme.

Min.3 Danciulescu suteaza bine de la 25 de metri, mingea trecand putin pe langa poarta adversa.

Min.2 Prima actiune de poarta apartine celor de la Dinamo, cu Munteanu care a centrat bine pentru Danciulescu, balonul fiind respins cu emotii de defensiva celor de la Vorskla.

Min.1 A inceput meciul !!!

Echipele de start:

Vorskla: Dolganski - Selin, Dallku, Chesnakov, Kurilov - Kryvosheyenko, Januzi, Rebenok, Krasnopyorov - Markoski - Bezus.

Rezerve: Velychko, Matveyev, Sachko, Gromov, Zakarliuka, Barannik, Oberemko.

DINAMO: Balgradean - Scarlatache, Grigore, Moti, Diabate - Torje, Kone, D. Stoica, C. Munteanu - Danciulescu, Niculae.

Rezerve: Curca, Rus, Patrascu, Bakaj, Ganea, Tucudean.

Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Dinamo invinsa Ucraina, #Dinamo invinsa Vorskla, #Vorskla Dinamo LIVE, #Dinamo Europa League, #Dinamo playoff Europa League , #Europa League