Antrenorul lui Dinamo spune că el a recomandat principalele transferuri: "Velkovski, Palici, Milanov, Edy Gnahore, îi cunosc, au venit şi la recomandarea mea"

Joi, 30 Mai 2024, ora 15:01
13092 citiri
Antrenorul lui Dinamo spune că el a recomandat principalele transferuri: "Velkovski, Palici, Milanov, Edy Gnahore, îi cunosc, au venit şi la recomandarea mea"
Dennis Politic FOTO Facebook

Dinamo va începe pregătirea pentru noul sezon la 10 iunie iar antrenorul Zeljko Kopic a făcut mai multe precizări despre echipă într-o conferință de presă.

"Vom decide ce jucători vor pleca, cine va rămâne. Facem tot ce putem pentru a pregăti sezonul şi a aduce jucători care pot contribui ca Dinamo să aibă un alt stil".

El a mai spus că a avut o comunicare foarte bună cu preşedintele Andrei Nicolescu. "Din decembrie, de când am venit şi voi jurnaliştii aţi spus că m-a găsit pe Google, am avut o comunicare bună cu Andrei Niculescu. A trebuie să ia decizii grele, a fost dificil pentru oricine din acest club. El ne susţine pe mine şi pe echipa mea. Este datoria mea să analizez echipa, jucătorii şi ce poziţii trebuie îmbunătățite. Domnul Niculescu urmează să vadă dacă este de acord sau nu cu mine".

Kopic a numit mai mulţi jucători care au venit la Dinamo la recomandarea sa şi a spus că nu a discutat cu Denis Politic despre o eventuală plecare. "Velkovski, Palici, Milanov, Edy Gnahore...îi cunosc, au venit şi la recomandarea mea. Facem analize, vom vedea cine pleacă şi cine rămâne. Nu avem director sportiv, nu am spus că vreau să fie unul din Croaţia. Nu am discutat cu Denis Politic, este un jucător sub contract, are potenţial, este un jucător fantastic şi este sub contract cu noi".

"Puţină lume a crezut când am venit că putem rămâne în Superliga. Dar eu am crezut şi am muncit pentru asta, am dat totul să ating acest scop. Pe viitor, important este să dăm totul ca Dinamo să devină mai bună. Suporterii s-au săturat de situaţia din ultimele sezoane. Respect România, respect Dinamo. Ştiu că parte din ADN-ul Dinamo trebuie să fie jucători români, dar în final contează calitatea. Dacă vom găsim jucători români cu acest ADN, va fi foarte bine. Ştiu că ţinta noastră este să luptăm pentru primele 6 locuri, dar mai mult oamenii trebuie să simtă că Dinamo devină mai bună, că este pe drumul cel bun", a adăugat tehnicianul dinamovist.

Sportul la care România va avea patru echipe în Liga Campionilor
Sportul la care România va avea patru echipe în Liga Campionilor
România va avea nu mai puţin de patru echipe în sezonul viitor al Ligii Campionilor la handbal, una la masculin, CS Dinamo Bucureşti, şi trei la feminin, CSM Bucureşti, CS Rapid Bucureşti,...
Dinamo l-a adus înapoi pe românul care juca în Belgia
Dinamo l-a adus înapoi pe românul care juca în Belgia
“Cluburile Dinamo 1948 Bucureşti şi KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundaşului stânga Raul Opruţ”, precizează gruparea bucureşteană. FC Dinamo va...
#Dinamo, #transferuri , #stiri Dinamo
Duminica, 23 Iunie 2024
Scoția
0-1
Ungaria
Luni, 24 Iunie 2024
Croația
22:00
Italia
Luni, 24 Iunie 2024
Albania
22:00
Spania
Marti, 25 Iunie 2024
Olanda
19:00
Austria
Marti, 25 Iunie 2024
Franța
19:00
Polonia
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
8 -2
7
3
1
2
0
5 - 3
5
3
1
0
2
2- 5
3
3
0
1
2
2 -7
1
  1. Ungaria ajută România la Euro 2024! Victorie în prelungiri a maghiarilor
  2. Elveția a ”speriat” Germania în ultimul meci din grupe la Euro 2024. Gol decisiv în prelungiri
  3. Momente dramatice în meciul Scoția - Ungaria de la Euro 2024. S-a repetat cazul Eriksen de la Euro 2020
  4. Scandări naționaliste la Euro 2024. Jucătorul a primit o sancțiune dură de la UEFA
  5. Jaqueline Cristian, învinsă clar de o mare favorită, la WTA Bad Homburg
  6. Argint european pentru echipa României, după o finală cu Ungaria
  7. Finală dramatică la WTA Berlin. Jucătoarea care a salvat 5 mingi de meci
  8. Liderul mondial din ATP a câștigat primul turneu pe iarbă din carieră
  9. Cum s-a încheiat cursa de Formula 1 de la Barcelona. Campionul Max Verstappen: "S-a jucat în primele tururi"
  10. Blat la România - Slovacia de la Euro 2024? Părerea lui CTP: ”Dacă încearcă să joace meschin...”