Dinamo s-a impus la Alba Iulia

Luni, 10 Mai 2010, ora 15:50
1731 citiri
Dinamo s-a impus la Alba Iulia

Dinamo a castigat, scor 2-1, intalnirea jucata luni, la Alba Iulia, cu Unirea, in etapa a 32-a a Ligii I.

Scorul a fost deschis de gazde in minutul 28, prin Florin Dan, care l-a invins pe Curca cu o scarita, dupa ce a primit o pasa fenomenala de la fotbalistul ce va sustine probe de joc la Chelsea, Stanciu.

Egalarea "cainilor" s-a produs in minutele de prelungire ale primei reprize, cand Andrei Cristea a transformat o lovitura de la 11 metri acordata usor de centratul Draganescu, la un presupus hent al lui Vujadinovici.

2-1 s-a facut dupa paua, in minutul 69. Marcatorul golului a fost acelasi Adrian Cristea, care a ajuns la 16 reusite in acest sezon, ocupand primul loc in clasamentul golgheterilor. Varful lui Dinamo l-a invins pe Rotaru dupa o pasa de geniu a lui Bostina.

Unirea Alba Iulia, retrogradata deja in Liga a II-a, a incheiat meciul in 10 oameni, dupa ce Vujadinovici a vazut, in minutul 71, cel de-al doilea cartonas galben si, implicit, pe cel rosu.

In urma acestui rezultat, echipa din Soseaua Stefan cel Mare a ajuns la 52 de puncte in clasamentul Ligii I, ocupand locul 6. De partea cealalta, Alba Iulia ramane pe ultimul loc, cu 26 de puncte.

Unirea Alba Iulia: Rotaru - Olah (Radoi '80), Vujadinovici, Sousa, Bucurica - Cristea (Enzo '66), Dalbea, Dan, Stanciu (Balan '72) - Veljovici, Jovanovici.

Antrenor: Blaz Sliskovici.

Dinamo: Curca - Scarlatache, Kone, Moti, Pulhac - Torje, N'Doye (Bostina '40), Margaritescu, Alexe (Grigore '86) - An. Cristea, Niculescu (Ad. Cristea '60).

Antrenor: Cornel Talnar.

Intalnirea a fost arbitrata la centru de Mugurel Draganescu, ajutat la cele doua linii de Octavian Sovre si Eduard Dumitrescu.

I.G.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Dinamo victorie Alba Iulia, #Unirea Alba Iulia Dinamo , #Liga I