Liga 1: Dinamo, doar o remiza la Iasi

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 21:59
2618 citiri
Liga 1: Dinamo, doar o remiza la Iasi
Foto: gsp.ro

Formatiile CSMS Iasi si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, scor 1-1, in meciul disputat duminica seara in cadrul etapei cu numarul 19 din Liga 1.

Dupa doua victorii consecutive pe teren propriu, cu Otelul Galati si CS Turnu Severin, Dinamo s-a impotmolit in deplasarea de la Iasi obtinand doar un rezultat de egalitate pe un teren acoperit de zapada.

Intalnirea din Copou a inceput cum nu se poate mai prost pentru "caini". Dupa ce au intarziat startul cu cinci minute pentru a protesta fata de conducere, dinamovistii au incasat un gol in doar 20 de secunde.

Reusita i-a apartinut lui Straton, care si-a trecut astfel in cont cel mai rapid gol inscris in actualul sezon al Ligii 1. Rezultatul final al partidei s-a stabilit inca din minutul 23, cand Tincu a inscris cu capul in propria poarta dupa o centrare a lui Grigore.

Echipa pregatita de Dorinel Munteanu a fost mai prezenta in atac dupa marcarea golului egalizator, insa Danciulescu, Alexe, Curtean si Rus n-au reusit sa-l invinga pe goalkeeperul Irimia.

Cu aceasta remiza, "cainii" stationeaza pe locul sapte in clasamentul Ligii 1, la 14 puncte de liderul Steaua, respectiv cinci de locurile care duc in Europa League. De cealalta parte, moldovenii raman la retrogradare, pe pozitia a 15-a.

Echipele de start:

CSMS Iasi: Irimia - Cretu, Straton, Avramia, Vladu - Onofras, Milea, Tincu, Tiganasu - Tudor, Patulea;

Rezerve: Balan, Mitrea, Nalati, Herghelegiu, Semenenco, Mihalachioae, Ionescu;

Dinamo Bucuresti: Balgradean - Rus, Luchin, Grigore, Pulhac - Boubacar, Galchev - Matei, Danciulescu, Curtean - Alexe;

Rezerve: Naumovski - Homei, Scutaru, Munteanu, Filip, Axente, An.Cristea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Dinamo Liga 1, #Dinamo remiza Iasi, #rezultate Liga 1, #meciuri Liga 1, #Liga 1 etapa 19, #clasament Liga 1 , #Liga I