Negoita, despre "blatul" de la Dinamo - Steaua: Nu am probe, nu sunt SRI

Joi, 16 Iulie 2015, ora 13:59
3430 citiri
Negoita, despre "blatul" de la Dinamo - Steaua: Nu am probe, nu sunt SRI
Foto: Facebook/ FC Dinamo

Ionut Negoita, patronul celor de la Dinamo, afirma ca nu detine probe concrete referitoare la blatul pe care l-a acuzat la derbiul cu Steaua, din sezonul trecut.

Suspendat si amendat drastic de Comisia de Disciplina a FRF, omul de afaceri bucurestean a reactionat prin intermediul unui comunicat de presa.

Iata reactia sa:

"Decizia Comisiei de Disciplina si Etica din cadrul FRF era previzibila. Cu toate acestea, mi-am asumat orice consecinta pentru a da un semnal clar tuturor ca la Dinamo, atata vreme cat voi conduce eu, jocurile mizerabile practicate in trecut nu vor mai fi tolerate sub nicio forma.

Stiu ca semnalul a fost deja inteles si sunt convins ca toata lumea este acum mult mai atenta atunci cand vine vorba de Dinamo. Toata lumea vrea probe palpabile, dar aceste probe nu le pot avea eu, doar nu sunt SRI-ul sau alta institutie specializata a statului.

Probele mele sunt reprezentate de bunul simt al oricarui om care are ochi sa vada, dar si de discutiile cu oamenii din fenomen.

E de inteles ca eu, care am un interes clar, acela de a nu permite nimanui sa-si bata joc de Dinamo, de munca si de banii mei, spun lucrurilor pe nume. La fel cum e de inteles ca oamenii de fotbal care stiu lucrurile pe care eu le-am spus nu vor sa le sustina public, probabil pentru a nu-si face dusmani fara sa aiba un interes direct.

Asta nu inseamna insa ca 'Hotul neprins e negustor cinstit'.

Fara a comenta decizia comisiilor de specialitate, imi rezerv dreptul de a contesta hotararea.

Va asigur ca si pe viitor voi fi foarte atent la aceasta zona tabu a fotbalului romanesc si voi puncta ori de cate ori va fi nevoie lucrurile care mi se par in neregula, in speranta ca fotbalul romanesc va deveni, pe zi ce trece, unul tot mai curat."

Suspendare uriasa pentru Ionut Negoita

Ionut Negoita l-a acuzat pe fundasul Stefan Barboianu, pe care ulterior l-a si dat afara de la echipa, ca a participat la un aranjament in derbiul cu Steaua, facilitand victoria "ros-albastrilor".

Comisia de Disciplina l-a suspendat pe patronul lui Dinamo pentru opt luni, amendandu-l si cu 50 de mii de lei.

Quarterly Report - Editia 4

Pronosticul lui Traian Băsescu despre alegerile pentru Primăria Capitalei: ”Oamenii vor reacționa la această îmbârligare socialisto-liberală”
Pronosticul lui Traian Băsescu despre alegerile pentru Primăria Capitalei: ”Oamenii vor reacționa la această îmbârligare socialisto-liberală”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre actuala clasă politică din România și alegerile pentru Primăria Capitalei. Fostul președinte consideră că oamenii nu se vor lăsa...
Ce pensie va primi Traian Băsescu pentru un mandat în Parlamentul European. Surpriză în topul pensionarilor de lux
Ce pensie va primi Traian Băsescu pentru un mandat în Parlamentul European. Surpriză în topul pensionarilor de lux
Mandatul la Bruxelles a ajuns pentru mulți dintre politicienii români un refugiu: nu prea mai sunt trași la răspundere de opinia publică așa cum se întâmpla când erau parlamentari sau...
#Negoita suspendat FRF, #Negoita blat Dinamo Steaua, #Negoita Barboianu blat , #Steaua