Ultimul derbi al sezonului, Dinamo - Steaua

Miercuri, 30 Aprilie 2008, ora 13:15
2305 citiri
Ultimul derbi al sezonului, Dinamo - Steaua

Dinamo va intalni duminica Steaua, de la ora 20:30, pe arena din Soseaua Stefan cel Mare, intr-o partida a orgoliilor pentru gazde, si intr-una decisiva pentru adjudecarea titlului, pentru elevii lui Marius Lacatus.

Stelistii au un avantaj, si anume implicarea lui Giovanni Becali la Dinamo, dar presedintele executiv al "alb-rosilor" ii acorda acestuia incredere maxima si anunta ca varul lui Gigi Becali este un dinamovist convins si nu va "incerca" absolut nimic, cu toate ca trei sferturi din elevii lui Cornel Talnar sunt sub contract cu impresarul sportiv.

De la o simpla partida pana la un razboi adevarat nu este decat un pas pentru Gigi Becali, care i-a transmis lui Cristi Borcea ca este pregatit sa bata galeria lui Dinamo, iar pentru a-si adjudeca titlul este dispus sa faca absolut orice, bucurandu-se de altfel ca arbitrii delegati la partidele din prima liga au devenit suporteri stelisti, exemplul cel mai bun in acest sens fiind Alexandru Tudor, Alexandru Deaconu sau mai nou, Ovidiu Hategan.

Surse din cadrul FRF au dezvaluit deja cine va conduce partida de la centrul terenului, numele "fluierasului" fiind Cristi Balaj, cu toate ca acesta a gresit enorm in partida de la Mioveni a CFR-ului.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a recunoscut faptul ca in returul actualului sezon s-a gresit enorm in favoarea Stelei, dar anunta ca formatia din Bulevardul Ghencea nu va castiga titlul datorita acestor erori, si spune ca nu regreta faptul ca s-a ocupat de delegarile arbitrilor la partidele din Liga I, considerand ca nu a gresit cu absolut nimic.

In timp ce Steaua incearca sa obtina macar un egal din deplasarea in Soseaua Stefan cel Mare, urmaritoarea CFR are nevoie de o victorie clara in partida de sambata, de pe teren propriu, cu Gloria Bistrita, pentru a mai spera la ocuparea primului loc, deoarece ultima etapa este una usoara pentru echipa lui Marius Lacatus, care va primi vizita "Stelutei" Gloria Buzau, in timp ce echipa din vestul tarii va juca in deplasare cu ultima clasata, Universitatea Cluj.

Care credeti ca va fi deznodamantul derbiului de duminica, marcatorii si scorul final al intalnirii si pe cine doriti campioana in actualul sezon?

FC Botoșani - Dinamo, o nebunie de meci: autogol, gol anulat, penalty ratat, accidentare gravă. Lovitura de grație, în prelungiri
FC Botoșani - Dinamo, o nebunie de meci: autogol, gol anulat, penalty ratat, accidentare gravă. Lovitura de grație, în prelungiri
Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii. Pentru FC Botoşani au marcat Moura (13 -...
Campioana Dinamo, victorie uriașă într-o atmosferă electrizantă. Când se decide calificarea în Final 4
Campioana Dinamo, victorie uriașă într-o atmosferă electrizantă. Când se decide calificarea în Final 4
Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, într-o atmosferă electrizantă, formaţia daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale...
#Dinamo, #Steaua, #CFR, #derbi, #etapa 33 , #Steaua