Acuzatii grave in Liga 1: E total ilegal ce se intampla acolo!

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 07:49
4208 citiri
Acuzatii grave in Liga 1: E total ilegal ce se intampla acolo!
Foto: captura video Dolce Sport

Finantatorul echipei Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, sustine ca un club din Liga 1 se primeste bani la buget printr-o "anomalie" si ca este "total ilegal" ce se intampla.

Omul de afaceri a indicat situatia de la echipa Pandurii Targu Jiu, care se afla pe locul 2 in campionatul Romaniei.

"Din pacate vedem cluburi ajutate de catre stat. Cum poti sa tii pasul cu un club cu o prietenie cu cineva de la primarie sau de la un combinat care sa-ti vireze niste milioane in cont...? (...) E o anomalie. E o competitie inegala. Uitati-va la Targu Jiu.

Un combinat care are pierderi de peste 100 de milioane de euro sponsorizeaza un club de fotbal. In mod normal, cand ai pierderi n-ai voie. E total ilegal ce se intampla acolo. Acum, recent, li s-au virat 2 milioane de euro. Despre ce vorbim?

E o ilegalitate crasa. Dar din pacate in Romania se intampla. E o lupta inegala, incorecta, e total in neregula. E usor sa faci ceva cu bani multi de la stat. Ori luptam cu aceleasi arme, ori ce facem?", a declarat Ionut Negoita, la Dolce Sport.

De asemenea, acesta a vorbit si despre scandalul pariurilor din fotbalul romanesc, precizand ca vrea sa stie ce jucatori de la Dinamo au pariat.

Scandalul pariurilor ia amploare: O echipa din Liga 1 ii ameninta pe fotbalisti ca ii da afara

"Banuiesc ca Stoican nu a pariat pe Liga 1, atunci ar fi o mare problema. Daca a pariat pe meciuri din Tanganica, nu vad o fapta asa grava. Ma intereseaza lista jucatorilor de la Dinamo care au pariat. Eu nu cunosc acest fenomen, prefer sa-l subestimez decat sa devin paranoic. E o problema mare daca exista jucatori care au pariat pe Liga 1. Sa nu ne grabim insa, lucrurile vor iesi la iveala", a mai spus Ionut Negoita.

Dinamo se afla pe locul 4 in Liga 1, cu 30 de puncte, la 7 de liderul Astra si la 4 de primul loc ce duce in play-out, partea a doua a clasamentului. Echipa va juca luni seara cu FC Voluntari, de la ora 20:30.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ionut Negoita Pandurii, #Negoita acuzatii Pandurii, #Negoita finantare Pandurii, #Ionut Negoita pariuri , #stiri Dinamo