Badea clarifica situatia de la Dinamo

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 16:31
2343 citiri
Badea clarifica situatia de la Dinamo

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, ca a discutat cu antrenorul Dorinel Munteanu dar ca acesta nu i-a spus niciodata ca ar avea intentia de a pleca in Rusia, de unde ar avea oferte.

"Eu sunt acasa, nu am cum sa ma intalnesc cu Dorinel. Am vorbit cu el ieri (n.r. - miercuri) la telefon, dar despre sarbatori. Nu mi-a spus niciodata ca ar avea intentia de a pleca in Rusia. Si daca are oferte nu am de unde sa stiu, cred ca el stie cel mai bine", a spus Badea.

Referitor la intentia de a vinde actiunile pe care le detine la Dinamo, asa cum declarase la sfarsitul saptamanii trecute, Badea a spus ca nu si-a schimbat pozitia: "Nu am nimic de declarat in plus, nu s-a schimbat nimic. Nu am ce sa spun".

Nicolae Badea a dezmintit si varianta ca fostul actionar Cristian Borcea sa revina la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. "Cu Cristi Borcea am vorbit si ieri si alaltaieri ,dar nu mi-a spus nimic despre o eventuala intoarcere a sa. Nicio clipa nu s-a pus problema. Dar din cate stiu a declarat-o chiar el", a mai spus Badea.

Presedintele FC Dinamo declarase la sfarstiul saptamanii trecute, intr-un interviu, pentru Evenimentul Zilei, ca intentioneaza sa vanda actiunile pe care le detine, decizia urmand a fi luata in cadrul unei Adunari Generale de la inceputul anului viitor. "Ii ofer domnului Negoita posibilitatea sa ramana unic actionar asa cum si-a exprimat dorinta", spunea Badea.

Clubul Dinamo se confrunta cu mari probleme financiare, avand datorii de aproximativ 10 milioane de euro. Omul de afaceri Ionut Negoita le-a propus celorlalti doi actionari, Nicolae Badea si Dragos Savulescu, sa achite el 60 la suta din datoriile pe care le are Dinamo, iar cei doi 4 milioane de euro, solicitand in schimb sa devina actionar majoritar la FC Dinamo.

Actionarul Dragos Savulescu si-a dat demisia din functia de presedinte delegat al lui Dinamo si vrea sa renunte la cota sa de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo. Ceilalti doi actionari, Nicolae Badea si Ionut Negoita, detin si ei cate 30 la suta din actiuni, in timp ce 10 procente apartin FC Dinamo, adica vechea societate care a administrat clubul.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Nicolae Badea situatie Dinamo , #stiri Dinamo