Bonetti, prezentat oficial la Dinamo: "Antrenam si gratis!"

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 12:52
1751 citiri
Bonetti, prezentat oficial la Dinamo: "Antrenam si gratis!"

Tehnicianul Dario Bonetti a fost prezentat oficial, marti, in functia de antrenor principal al clubului Dinamo Bucuresti.

Flancat de doi dintre actionarii "ros-albilor", Nicolae Badea si Dragos Savulescu, Bonetti a marturisit ca ar fi lucrat in "Groapa" chiar si fara sa fie platit!

Primul care a luat cuvantul in conferinta de presa a fost presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea, el dezvaluind si durata contractului lui Bonetti - doi ani si trei luni.

"Nu am luat aceasta decizie pentru ca sezonul este compromis, am luat decizie tocmai pentru a avea un final de sezon competitiv. Am vorbit, in ultimele zile, mult cu Liviu Ciobotariu si el era convins ca era necesara o schimbare care sa potenteze atitudinea si jocul echipei. Nu asteptam decat un rezultat normal la Medias, unul care sa insemne calificarea lui Dinamo in finala Cupei.

Durata contractului este de doi ani si trei luni. Obiectivele le-am discutat si sunt convenite cu Dario, sunt sigur ca ele sunt realiste", a spus Badea.

A urmat celalalt actionar, Dragos Savulescu, cel care a tinut sa mentioneze ca a fost multumit de activitatea lui Ciobotariu.

"Suntem, practic, multumiti de ce a facut Ciobotariu. Facem o schimbare pentru ca avem nevoie de un suflu nou, era o plafonare la echipa. Uitandu-ne la ultimele partide, am considerat ca ceva trebuia facut. Bonetti are un trecut bun la Dinamo, rezultate, si vrem sa continue ceva ce s-a intrerupt din motive subiective."

In fine, Dario Bonetti a luat cuvantul, el declarandu-se incantat de posibilitatea ivita, aceea de a reveni la Dinamo.

"Sunt foarte fericit pentru ca am revenit la Dinamo, chiar daca schimbarea unui antrenor este un moment mai putin placut. Sunt convins de faptul ca Ciobotariu a facut o treaba foarte buna la Dinamo si, in momentul acesta, datorita muncii lui Dinamo are toate sansele de a castiga Cupa sau campionatul. Sunt multumit ca am fost chemat la Dinamo, echipa face parte din inima mea. Pot sa spun ca as lucra si gratis aici. Sunt la curent cu tot ce se intampla la echipa, stiu ce calitate are lotul.

Meciul de la Medias va fi unul pe viata si pe moarte, insa sunt convins ca jucatorii vor da totul pe teren iar acest lucru se va vedea si in rezultate."

Dario Bonetti preia pe Dinamo de la Liviu Ciobotariu, tehnicianul fiind trimis "in vacanta" de conducerea "cainilor".

M.D.

Citeste si:
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Târgul de Crăciun din București a pornit într-o nouă ediție, după ce anul trecut acesta a fost anulat din cauza restricțiilor pandemice. Spre deosebire de anii anteriori, bucureștenii...
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Comentarii
valencia
rank 1
ba mare dobitok,nu ziceati ieri ca boneti si tekila au venit sa