Conflict de proportii la Dinamo: Nimeni nu se mai intelege cu nimeni!

Duminica, 21 Iulie 2013, ora 21:07
4165 citiri
Conflict de proportii la Dinamo: Nimeni nu se mai intelege cu nimeni!
Foto: sport.ro

Dinamo a avut nevoie de un singur meci pentru a genera un conflict intern de proportii. Antrenorul Gigi Multescu a fost scos tap ispasitor pentru infrangerea surprinzatoare de la Timisoara, insa nu a ramas dator.

Gruparea din Stefan cel Mare s-a rupt in doua dupa doar o etapa. Intre antrenor si restul clubului s-a produs o prapastie, tehnicianul fiind nemultumit atat de transferuri cat si de programul echipei.

Tehnicianul a incercat sa justifice esecul pe seama actiunilor de marketing pe care clubul le-a facut in ultimele zile. "Programul a fost dat peste cap. Jucatorii au fost debusolati si au resimtit o oboeala", a acuzat Multescu.

Replica sefilor din Stefan cel Mare nu a intarziat sa apara. Actionarul principal Ionut Negoita l-a "intepat" pe Multescu, spunandu-i ca nu este obisnuit sa lucreze la un club mare.

"Intreaga responsabilitate ii apartine, dansul raspunde de modul in care ii organizeaza. Lotul s-a facut cu aprobarea lui. Cat despre marketing, poate ca domnul Multescu nu a fost obisnuit la alte echipe cu astfel de actiuni, dar ele vor continua. Eu cred ca la cluburile mari din Europa nu trece o zi fara sa aiba un eveniment de promovare", a afirmat Negoita pentru Adevarul.

O alta problema a fost legata de campania de achizitii. Multescu a cerut trei jucatori noi, insa conducerea i-a transmis ca trebuie sa invete sa-i foloseasca pe actualii.

"Multescu trebuie sa-si dea seama pe ce posturi dau cel mai bun randament jucatorii, iar ei sa inteleaga ce le cere antrenorul. Asteptam un progres al echipei de la meci la meci", a precizat Negoita.

Dinamo pierde la Timisoara

Cat despre noi achizitii, Multescu trebuie sa astepte pana in iarna. Asta daca va mai fi antrenorul lui Dinamo atunci!

Pentru a-si pastra postul, Multescu este obligat sa incheie cu Dinamo in primele cinci. Deocamdata, semnalele nu sunt deloc pozitive, mai ales ca "SMURD-ul" pierde si vestiarul.

Balgradean, despre Multescu: "Asta o fi sanatos?"

Nici relatia dintre Gigi Multescu si jucatori nu este tocmai buna. Portarul Cristian Balgradean a rabufnit la adresa antrenorului care l-a lasat in afara lotului pentru meciul de la Timisoara pentru ca ratase transferul la Standard Liege.

"Asta o fi sau nu sanatos de nu mai ia in lot?", a intrebat Balgradean.

In plus, in urma cu cateva saptamani, Gigi Multescu a fost injurat de Andrei Cristea in timpul unui antrenament, insa nu a luat nicio masura impotriva atacantului.

C.S.

Eveniment Quarterly Report

Bugetarii de lux care își păstrează sporurile de nababi. Pe lângă salarii, o parte primesc și pensii speciale
Bugetarii de lux care își păstrează sporurile de nababi. Pe lângă salarii, o parte primesc și pensii speciale
În ciuda promisiunilor coaliției de guvernare de a reduce cheltuielile bugetare, numeroase categorii de angajați la stat își păstrează sporurile nesimțite, în timp ce alții au excepție...
Președintele AUR, despre acuzațiile de viol de la Școala de Vară a partidului: „Sunt nişte domni dintr-un sat, nu erau membri, nu au plătit cotizaţia”
Președintele AUR, despre acuzațiile de viol de la Școala de Vară a partidului: „Sunt nişte domni dintr-un sat, nu erau membri, nu au plătit cotizaţia”
Preşedintele AUR George Simion a comentat duminică, 1 octombrie, acuzaţiile de viol de la Şcoala de Vară AUR şi a precizat că dacă au greşit cei doi bărbaţi suspectaţi să fie...
#Gigi Multescu Dinamo, #Gigi Multescu Ionut Negoita, #conflict Multescu Negoita , #stiri Dinamo