Dan Nistor da cartile pe fata dupa scandalul cu Florin Bratu: Plec daca ramane el

Sambata, 22 Septembrie 2018, ora 14:46
6256 citiri
Dan Nistor da cartile pe fata dupa scandalul cu Florin Bratu: Plec daca ramane el
Foto: Hepta.ro

Fotbalistul cel mai reprezentativ in acest moment de la Dinamo Bucuresti, Dan Nistor, cel aflat in mijlocul unui urias scandal la echipa alb-rosie, impotriva antrenorului sau Florin Bratu, a ales sa aiba prima reactie.

Nistor s-a certat cu Florin Bratu in timpul partidei cu Poli Iasi de vineri, meci pierdut cu 1-0 in deplasare, cei doi avand un dialog dur chiar in timpul primei reprize. Bratu l-a inlocuit la pauza, iar fotbalistul nu a vrut sa mai ia loc pe banca de rezerve.

Dan Nistor, atacat dur de Florin Bratu dupa un nou esec al lui Dinamo: Mi-a zis ca vrea sa plece la FCSB

Intr-un interviu acordat celor de la Fanatik, Nistor a tinut sa explice ce s-a intamplat in ultima perioada, dar si atunci cand a fost aproape sa semnezeu cu FCSB: "Plecam in secunda doi daca voiam sa merg la Steaua. Mergeam la el in birou si ii spuneam: De azi nu ma mai antrenez si plec la Steaua, nu mai vreau sa joc. E simplu. Ii spuneam ca ma doare genunchiul, ma doare glezna, ma doare gamba. Gaseam tot felul de chestii. Nu ma mai antrenam. Ce putea sa imi faca? Eu vorbeam in fiecare zi cu domnul David, ne-am inteles si cred ca va urma sa semnam prelungirea. Cu siguranta nu o sa mai raman la Dinamo daca o sa ramana domnul Bratu in continuare antrenor. Voi ce ati fi facut daca erati in situatia mea? Un antrenor arunca totul pe tine... cum pot sa mai raman?", a fost reactia jucatorului care a mai trecut in cariera pe la Pandurii, CFR Cluj sau Evian.

Intrebat cum este antrenorul Florin Bratu, Nistor a dezvaluit: "El e un car de nervi la fiecare antrenament. Tipa la toti jucatorii, e coleric. El se punea singur sub presiune. Tipa foarte mult la cei tineri".

Dan Nistor a fost foarte aproape la finele lunii august sa plece la FCSB, el primind o oferta foarte tentanta de la Gigi Becali, dar a fost oprit de Ionut Negoita, care s-a temut de o reactie virulenta a fanilor daca decarul echipei va pleca la marea rivala.

Dinamo a ajuns pe 10 in campionat, cu 10 puncte dupa 9 etape de Liga 1.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Dan Nistor prima reactie scandal urias, #ce dezvaluiri face Nistor scandal Bratu , #stiri Dinamo
Comentarii