Dezvaluiri incredibile ale unui fotbalist spaniol: Plecat de la Dinamo dupa o betie crunta cu Mutu

Joi, 22 Noiembrie 2018, ora 20:54
9269 citiri
Dezvaluiri incredibile ale unui fotbalist spaniol: Plecat de la Dinamo dupa o betie crunta cu Mutu
Foto: Marian Ilie/ Mediafax/ Hepta.ro

Adrian Mutu si Cosmin Contra au fost atacati dur de spaniolul Juan Albin, care a decis sa vorbeasca in sfarsit despre plecarea lui de la Dinamo.

Oficial, Contra si Mutu au sustinut ca Albin a fost dat afara de la echipa dupa o bataie in Centrul Vechi din Bucuresti, insa versiunea spaniolului este complet diferita.

Acesta sustine ca el a ales sa plece in momentul in care s-au intamplat lucruri ce nu i-au mai convenit, iar episodul bataii nu a fost altceva decat o betie crunta acasa la Mutu.

"Am vorbit cu Cosmin si cu Mutu si le-am spus ca nu mai pot continua. Nu Cosmin Contra a renuntat la mine, eu am renuntat la el. Nu am mai vorbit cu ei dupa acel moment. Mutu m-a tradat! Si acelasi lucru este valabil si pentru Cosmin pentru ca este prieten cu Mutu. Eu am vorbit cu Mutu despre venirea mea la Dinamo din gluma. Doream neaparat sa plec din Mexic. Apoi, transferul a prins contur din ce in ce mai mult. La inceput am fost tratat foarte bine. Nu am avut nici o problema cu nimeni. Cand am pierdut cu Iasi, le-am zis ca nu mai pot ramane si ca vreau sa plec.

S-a spus ca aveam nu stiu ce salariu. Stii cati bani am luat eu de la Dinamo? Doar 4.000 de euro! Ha, ha, ha! Aveam cardurile blocate in Mexic si aveam nevoie sa depun ceva. Mutu a vorbit cu patronul si mi-au dat doar 4.000 de euro. E tot ce am incasat eu de la Dinamo. Nimic mai mult! Trebuia sa castig 14.000 de euro pe luna... Cand am fost acasa la Mutu, mi-a zis ca e totul stabilit si Cosmin va spune ca plec din motive familiale. Contra a spus asta? Nu! A spus altceva! Contra si Mutu m-au tradat! Eu am fost foarte clar si ei mi-au promis ca vor spune ceva presei, iar apoi au mintit", a spus Albin pentru Fanatik.

Acesta a dezvaluit ulterior cum a baut cu Mutu o sticla de vodca cu o zi inainte de a-si rezilia contractul.

"Mutu imi da mesaj sa ma duc la el acasa ca sa discutam. M-am dus, desi nu aveam nici un ban pentru ca aveam cardurile blocate in Mexic. Mutu mi-a platit taxiul. Cand am ajuns, Mutu ma astepta cu pizza si o sticla mare de vodka. In acea zi se juca meciul dintre Steaua si Sporting Lisabona. Am inceput sa ne uitam la partida si sa bem. Mi-a spus ca mai devreme a fost si Cosmin pe la el pe acasa si ca era foarte treist ca am decis sa plec. Mi-a dezvaluit si ca in trei luni, in decembrie sau ianuarie, va deveni noul selectioner al Romaniei, ceea ce ulterior s-a intamplat! Am tot baut si s-a facut foarte tarziu. Am vorbit prin telefon si cu impresarii mei, pentru ca imi spusese Cosmin cu o zi inainte ca vrea sa le ceara sa dea inapoi comisionul incasat pentru transferul meu.

Fara sa ne dam seama eram deja beti! Am adormit la Mutu pe canapea si, probabil, la un moment dat, am cazut cu gura de podea! Asa m-am ranit in zona dintre nas si gura. M-am trezit a doua zi dormind la el pe canapea. Cand m-am uitat in oglinda, am vazut acea rana, de care nu imi aminteam nimic. Am fost beat si nu am simtit nimic. Am mancat impreuna cu Mutu in acea zi. Era si mama lui acolo. Apoi, am mers la el la birou sa semnez rezilierea. Am fost la hotelul unde era biroul, nu imi amintesc cum se numeste. Cei de acolo m-au vazut cu acea rana si au inventat efectiv povestea cu bataia si cu ochiul vanat! Nu aveam nimic la ochi! M-a durut tot ce s-a spus despre mine. E adevarat ca atunci cand pot, imi place sa ies in oras", a mai spus Albin.

Juan Albin a rezistat o luna la Dinamo, in vara lui 2017, fiind dat afara dupa un episod destul de controversat

Cosmin Contra, antrenorul din acel moment al lui Dinamo, si Adrian Mutu, director general al clubului, au spus ca au renuntat la spaniol dupa ce acesta nu s-a prezentat la un antrenament dupa ce petrecuse in Bucuresti cu o seara inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mutu Contra Dinamo, #Juan Albin dat afara Dinamo, #Mutu Contra scandal Dinamo , #stiri Dinamo
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
albine,muyu te-a imbatat,apoi te-a caftit si te-a pus capra !