Dinamo, acuzata ca incearca un blat cu arbitri

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 20:59
1640 citiri
Dinamo, acuzata ca incearca un blat cu arbitri

Oficialii Politehnicii Timisoara au inceput razboiul psihologic cu cei de la Dinamo inaintea meciului direct. Banatenii ii acuza pe "caini" ca au "aranjat" arbitrajul din derbi.

"Ma uimesc si eu de ceea ce declara dinamovistii in aceste zile, ca ne vor scuipa, ca Alexa va lua rosu. Mai periculos mi se pare Torje decat Alexa, are el mijloacele lui de a obstructiona adversarii. Ma pun pe ganduri afirmatiile lor si va spun ca nu cred ca e vorba despre niste simple glume.

Am doua variante: ori cei de la Dinamo joaca la cacealma cu aceste declaratii, ori ei chiar au umblat la arbitri. Eram multumit de delegarea lui Robert Dumitru, dar acum chiar sunt putin ingrijorat", a declarat Marian Iancu, presedintele formatiei "viola" la GSpTV.

La putin timp dupa declaratia sefului, Poli Timisoara a solictat oficial, prin intermediul unui comunicat, o brigada de arbitri extinsa la derbiul cu Dinamo, formata din 5 "fluierasi".

"In urma declaratiilor agresive venite din partea oficialilor clubului Dinamo Bucuresti, cu privire la strategia de abordare a jocului de sambata, cat si a sigurantei cu care vorbesc despre viitoarele decizii ale arbitrilor delegati, ne vedem nevoiti sa cerem C.C.A., in modul cel mai ferm cu putinta, sustinut cu argumente solide, ca brigada desemnata sa fie completata conform sistemului Champions League-Europa League, cu doi arbitri aditionali, in spatele fiecarei porti. Un refuz, care sa nu fie bazat pe regulamentele in vigoare, ne-ar pune pe ganduri si nu ar face decat sa sustina ipoteza ca deja cartile sunt facute. Daca s-ar lua masura in consecinta, nu poate fi decat in spiritul jocului, al fair-play-ului, al egalitatii de sanse si s-ar putea baza pe ideea ca daca un lucru nu este interzis in mod expres, inseamna ca este legal", se arata in comunicatul celor de la Timisoara.

Reactia oficialilor din Banat vine dupa o serie de declaratii date de presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, dar si de antrenorul principal, Ioan Andone.

Intalnirea dintre Dinamo si Poli Timisoara, din etapa a 17-a a Ligii 1, se va disputa sambata si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Dinamo blat arbitri, #Dinamo Timisoara LIVE, #Timisoara acuza Dinamo blat arbitri , #stiri Dinamo