Dinamo, ingropata in datorii. Toate sperantele stau in Torje

Joi, 23 Iunie 2011, ora 09:37
2260 citiri
Dinamo, ingropata in datorii. Toate sperantele stau in Torje

Dinamo traverseaza una dintre cele mai grele perioade din istoria clubului.

Lipsa banilor si datoriile mari i-au facut pe oficialii "cainilor" sa caute cu disperare o echipa dispusa sa-l cumpere pe mijlocasul Gabriel Torje.

Chiar si asa, insa, Cristi Borcea si Nicolae Badea tin la pret si au refuzat recent o oferta de 3,5 milioane de euro venita de la o grupare din Bundesliga.

"Cainii" spera sa obtina in jur de 5 milioane de euro pentru talismanul lor, bani cu care ar urma sa achite datoriile imense (estimate la 3 milioane de euro) pe care clubul le-a acumulat la bugetul statului si catre jucatori.

"Problemele sunt destul de mari. Sunt restante catre jucatori, iar de transferuri nici nu se pune problema. Sperantele sunt intr-o plecare pe bani frumosi a lui Torje. Din cate stiu, au venit cateva oferte pentru el, dar n-au corespuns cu cerintele domnilor Badea si Borcea", a declarat o persoana apropiata clubului din Soseaua Stefan cel Mare pentru Ziare.com.

De altfel, presedintele gruparii "ros-albe", Nicolae Badea, a recunoscut recent problemele cu care se confrunta Dinamo: "Nu avem cum sa ne propunem titlul in conditiile actuale. Bineinteles insa ca nu-l vom refuza, daca vom fi aproape sa-l cucerim".

Probleme mari pentru Dinamo

Nu cu mult timp in urma s-a zvonit chiar ca Dinamo risca sa nu primeasca licenta pentru Europa League din cauza datoriilor pe care le are.

Dinamo risca sa fie exclusa din cupele europene

In aceste conditii, plecarea lui Torje de la Dinamo poate fi data ca sigura, ramane de vazut doar suma pe care talentatul mijlocas dreapta va parasi "Groapa".

Micosreaza plafonul salarial

Daca in urma cu 2-3 ani, Dinamo isi permitea luxul de-a plati salarii de chiar 500.000 de euro pe an, in prezent "cainii" vor ca salariul maxim pe an al unui jucator sa fie de 90.000 de euro.

De aceea s-a renuntat in ultimii perioada la jucatori importanti ca Andrei Cristea sau Adrian Cristea, care au anuntat conducerea ca nu accepta ca salariile sa le fie diminuate.

Marius Niculae, Ionel Danciulescu si Gabriel Torje sunt singurii jucatori din lotul actual al "cainilor" care castiga peste 90.000 de euro pe sezon.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Dinamo datorii, #Dinamo vanzare Torje , #stiri Dinamo