Dinamo l-a refuzat pe antrenorul lui Inter! Borcea: Cine e asta?

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 14:20
2138 citiri
Dinamo l-a refuzat pe antrenorul lui Inter! Borcea: Cine e asta?
foto: daylife.com

Dinamo l-a refuzat in vara anului trecut pe Andrea Stramaccioni, care luna trecuta a devenit antrenorul principal al lui Inter.

Victor Becali dezvaluie ca l-a propus pe Stramaccioni la Dinamo, insa Cristi Borcea l-a refuzat deoarece nu auzise de el.

Intre timp, tehnicianul in varsta de 36 de ani a ajuns la echipa secunda a Interului, pentru ca luna trecuta, dupa demiterea lui Claudio Ranieri, sa fie instalat principal la echipa mare.

"Eu il cunosc pe Stramaccioni de cand era la juniorii Romei, a castigat titlul la toate echipele de juniori pe care le-a pregatit. Am vrut sa-l aduc asta vara la Dinamo, inainte sa-l puna pe Ciobotariu, i-am zis lui Cristi Borcea, dar el m-a intrebat pe cine a antrenat si cine e. Asta e problema in Romania, pe cine ai antrenat. Acum e la echipa mare a lui Inter, iar eu nu l-am vazut de mult pe Cristi atat de fericit sa joace, chiar daca a fost folosit fundas stanga, ceea ce nu prea ii convine. Stramaccioni va deveni un mare antrenor, sunt convins", a spus Victor Becali la Dolce Sport.

Victor Becali a vorbit si despre situatia contractuala a fundasului roman Cristi Chivu la Inter Milano.

"Timpul le va rezolva pe toate. Poate ramane la Milano, poate dupa cinci ani cu foarte multe rezultate, mai mult de atat nu isi poate dori un fotbalist, ar fi buna o schimbare, unde sa existe alta motivatie. Deocamdata, asteptam provincia. Valoarea lui Cristi este cunoscuta, cine il vrea nu trebuie sa ceara prea multe informatii despre el. Presedintele Moratti iubeste jucatorii. Nu este nici o tactica, ei nu stiu ce vor face, vor schimba, vor continua asa, au asteptat sa vada ce fac in Champions League, cum termina campionatul. Vom accepta sau nu oferta lui Inter, prima discutie se face cu Inter. Eu cred ca e cam devreme sa mearga in tarile arabe, am vazut ultimul meci, inca se descurca extraordinar", a mai spus agentul FIFA.

Cristi Chivu (31 de ani) mai are contract cu Inter pana la finalul lunii iunie a acestui an.

I.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dinamo refuzat antrenor Inter, #Dinamo refuzat Andrea Stramaccioni , #stiri Dinamo