Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dinamo, scoasa la vanzare! Vezi cat cere Badea si cine vrea sa cumpere

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 09:14
7209 citiri
Dinamo, scoasa la vanzare! Vezi cat cere Badea si cine vrea sa cumpere

Problemele financiare severe de la Dinamo i-au determinat pe oficiali sa redeschida discutiile legate de vanzarea clubului din Stefan cel Mare in aceasta iarna.

Desi l-a achizitionat pe N'Doye si se spune ca l-ar vrea si pe Prunea in staff-ul tehnic, patronul Astrei Ploiesti, Ioan Niculae, a redeschis tratativele cu Nicolae Badea referitoare la preluarea clubului "ros-alb".

Omul de afaceri, care in urma cu o saptamana anunta ca a renuntat la cumpararea Dinamo, a fost vazut in compania lui Nicolae Badea la sfarsitul galei "Sarbatoarea fotbalului profesionist romanesc", care a avut loc vineri sub patronajul LPF.

"Eu n-am ascuns niciodata ca sunt dinamovist de mic copil. Este adevarat ca am reinceput discutiile cu domnul Badea, dar este o problema complexa.

Din moment ce am investit si in acel audit, e o certitudine faptul ca ma gandesc serios sa cumpar Dinamo, insa e o chestiune de timp, nu am cum sa-mi dau seama cat vor dura aceste tratative.", a explicat Ioan Niculae pentru Prosport.

Presedintele Consiliului de Administatie din Stefan cel Mare, Nicolae Badea, a fixat deja pretul pachetului majoritar de actiuni al clubului la 22 de milioane de euro, aceasta incluzand si datoriile pe care "cainii" le au in momentul de fata, 12 milioane de euro.

In aceste datorii intra si banii pe care actualii proprietari ii datoreaza fostilor actionari Vasile Turcu, Florian Walter si Savulescu. Astfel, la finalul tranzactiei, lui Nicolae Badea si Cristi Borcea le-ar reveni cate doua milioane de euro, scrie sursa citata.

Ioan Niculae vrea insa sa finalizeze afacerea "Dinamo" cu cel mult 20 de milioane de euro, pentru a putea investi aproximativ 10 milioane de euro in echipa.

Auditul comandat de actualul patron al Astrei Ploiesti a scos la iveala datorii enorme la clubul din Stefan cel Mare, o situatia cel putin ciudata avand in vedere numarul mare de fotbalisti vanduti in strainatate dupa 1990.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vanzare Dinamo, #ioan niculae, #nicolae badea, #cristi borcea , #stiri Dinamo