Florin Prunea spune ca nu are nicio legatura cu transferul lui Nistor la Craiova: "Sunati la domnul Negoita, pentru mine e netransferabil"

Sambata, 04 Ianuarie 2020, ora 08:03
3478 citiri
Florin Prunea spune ca nu are nicio legatura cu transferul lui Nistor la Craiova: "Sunati la domnul Negoita, pentru mine e netransferabil"
Foto: Hepta.ro

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, a avut si el o prima reactie la auzul vestii ca Dan Nistor, capitanul ros-albilor va pleca de la echipa in aceasta iarna, urmand sa ajunga la marea rivala Universitatea Craiova.

Fostul mare portar al Generatiei de Aur a recunoscut ca el nu are nicio legatura cu aceste negocieri care vizeaza plecarea lui Nistor, 31 de ani, capitan la Dinamo, unul dintre cei mai importanti jucatori din ultimii ani din "Stefan cel Mare".

Dan Nistor rupe tacerea dupa stirea care il da ca si transferat la Universitatea Craiova

El a spus ca e extrem de nemultumit si de suma vehiculata pentru plecarea lui Nistor, 300.000 de euro: "Cu mine, Florin Prunea, nu a discutat nimeni despre o plecare a lui Dan Nistor de la Dinamo. Sunati la domnul Negoita, banuiesc ca va raspunde.

300 de mii de euro? Este o suma penibila! Jenanta! Un jucator ca el nu poate costa atat de putin. Este o jignire la adresa suporterilor, a tot ceea ce inseamna Dinamo. Noi nu suntem rivali acum cu Craiova. Ei au stadion, au meci de meci fani multi la meci, au buget de cinci ori mai mare ca noi. Nu ne putem compara cu ei in acest moment. Este jenant insa sa cumperi de la Dinamo cu 300 de mii de euro. Pai, au dat 250 de mii pe Qaka de la Iasi, nu putem sa facem o asemenea greseala. Repet, din punctul meu de vedere este o mare greseala. Iar pretul este jenant. El nu poate forta o plecare, pentru ca se afla sub contract", a fost reactia dura a lui Prunea vineri seara, pentru televiziunea TelekomSport.

Oamenii care ar fi negociat de fapt plecarea lui Nistor la Craiova ar fi fost chiar Ionut Negoita si secretarul general Bogdan Balanescu, dupa cum scrie si cotidianul Gazeta Sporturilor.

Fostul jucator de la Pandurii si Evian ar urma sa semneze luni cu Craiova, dupa o ultima discutie cu patronul Mihai Rotaru. El va avea acolo un salariu de 20.000 de euro lunar.

"Nistor ar fi o pierdere foarte mare pentru noi. Din punctul meu de vedere, Dan Nistor este netransferabil. Mai avem de luptat, avem patru etape hotaratoare si avem nevoie de un fotbalist ca el", a mai tinut sa adauge Florin Prunea.

Reactie dura a celor din Peluza Catalin Haldan dupa aflarea vestii ca Dan Nistor va pleca la Universitatea Craiova

Dinamo e la 7 puncte in spatele ultimului loc de play-off, 6, cu patru etape inainte de finalul sezonului regular din Liga 1.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Florin Prunea spune ca nu stie, #Prunea ataca conducere Dinamo patron Negoita, #Prunea Nistor e netransferabil Dinamo vanzare , #stiri Dinamo