Veste soc pentru Larisa Iordache. Gimnasta nu va mai concura din cauza unei crize renale severe

Sambata, 24 Aprilie 2021, ora 15:57
6492 citiri
Veste soc pentru Larisa Iordache. Gimnasta nu va mai concura din cauza unei crize renale severe
Larisa Iordache cu antrenorii sai. Foto: Facebook / CS Dinamo

Gimnasta Larisa Iordache a parasit, sambata, spitalul in care a fost internata miercuri, dupa calificarile din cadrul CE de la Basel, dar nu va concura in finalele pe aparate, dupa ce a ratat si concursul individual-compus, informeaza CS Dinamo.

Criza renala a fost una severa, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice. Aflata sub efectul acestora, Larisa ar fi riscat o accidentare daca ar fi concurat maine in concursul pe aparate, unde era calificata la sol si la barna.

In aceste conditii, Larisa si antrenorii Cristian si Lacramioara Moldovan au decis ca decizia cea mai buna este renuntarea la concurs.

Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am avut o stare subfebrila. Fac investigatii"

Gimnasta Larisa Iordache a anuntat pe retelele de socializare ca a concurat, miercuri, cu o "stare subfebrila", la Campionatele Europene de la Basel si ca efectueaza investigatii medicale. Federatia Romana de Gimnastica a precizat, joi, ca primele investigatii efectuate de sportiva Larisa Iordache au dezvaluit o infectie la nivelul rinichilor, insa determinarea diagnosticului este in desfasurare.

"Am intrat in competitie cu o stare subfebrila, dar am reusit sa concurez si sa imi implinesc visul. Acum fac investigatii si am incredere ca totul va fi bine", a scris sportiva pe Facebook.

Dorinta nebuna a Soranei Cirstea. Rivalitatea cu Simona Halep nu-i da liniste. "Ne stim de la 8 ani, dar nu am fost niciodata prietene apropiate"

Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, dupa ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European, gazduit de Basel. La CE, ea va evolua in finalele de la barna si sol.

In calificarile de miercuri, Larisa Iordache a fost notata astfel: Larisa Iordache - barna 13.466, sol 13.400, sarituri 14.366, paralele 13.466. Total, 54.698 puncte, cu care s-a clasat pe locul 4.

In finalele pe aparate, Iordache ar trebui sa concureze la barna (de pe locul 1) si la sol (6), la finalul acestei saptamani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Larisa Iordache probleme de sanatate nu , #stiri Dinamo
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Recuperare grabnica Larisa! Sper ca ai o ingrijire excelenta