Meciul anului, Dinamo - Barcelona, blocat de Digi

Marti, 26 Iunie 2012, ora 21:53
3474 citiri
Meciul anului, Dinamo - Barcelona, blocat de Digi
Foto: gsp.ro

Meciul anului in Romania, presupusul amical dintre Dinamo si FC Barcelona, este in pericol, cei de la DigiSport, detinatorii drepturilor TV ale Ligii 1, anuntand ca vor bloca intalnirea.

Totul a plecat de la data la care Messi si colegii sai ar trebui sa vina la Bucuresti - 11 august. In acel weekend, Dinamo ar juca impotriva Rapidului, in Liga 1, iar cei de la Digi nu sunt de acord cu amanarea derbiului.

S-a ajuns chiar in situatia ca postul TV sa ameninte Liga Profesionista de Fotbal cu amanarea pe termen nelimitat a platii celei de-a doua transe din contractul pentru sezonul 2012/2013!

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii, a anuntat ca nu are nicio putere in aceasta disputa si i-a trimis pe sefii lui Dinamo sa discute direct cu reprezentantii televiziunii in incercarea de a-i convinge.

"Digi ne-a trimis o adresa ca nu este de acord cu amanarea meciului dintre Dinamo si Rapid. Conform contractului au dreptate. Eu voi invita cluburile sa se inteleaga cu televiziunea. Liga nu are cum sa amane meciul fara aprobarea celor de la Digi, am incalca intelegerea. Cluburile ar pierde 12-13 milioane de euro, iar eu as fi dat afara in secunda doi.

Ne-au zis clar: Daca nu se joaca, nu va mai dam a doua transa de bani pentru sezonul viitor. Eu le-am spus ca sunt de partea cluburilor si ca voi milita pentru interesele lor. I-am rugat pe cei de la Digi sa inteleaga ca e un eveniment unic, ca vine Messi. Mi-au zis asa: Noi pentru ce va platim banii? Ce sa le mai zic?", a spus Dragomir, la GSpTV.

Amicalul dintre Dinamo si Barcelona trebuia sa se dispute in data de 11 august, pe National Arena din Bucuresti.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Dinamo Barcelona blocat Digi, #Dinamo Barcelona meci anulat, #Dinamo Barcelona amical 2012 , #stiri Dinamo
Comentarii
V
valencia
rank 1