N'Doye, despre conflictul cu Andone

Sambata, 13 Noiembrie 2010, ora 20:30
1373 citiri
N'Doye, despre conflictul cu Andone

Mijlocasul dinamovist Ioan Andone a povestit conflictul avut cu antrenorul Ioan Andone, care s-a soldat cu excluderea senegalezului de la echipa din Stefan cel Mare.

"Dupa antrenament, a venit Iulica, antrenorul secund, sa-mi ceara adresa de acasa. Eu nu am vrut, asta nu face parte din joc, e viata mea privata. Eu am doua apartamente aici, in Romania, platite de mine: un apartament si o casa. I-am zis antrenorului secund ca plec la stadion, la Rapid. Pe la 12 si ceva noaptea, am primit un apel de la un numar pe care nu-l aveam, nu raspund daca nu-l am. Eu am numarul lui Iulica, al lui Andone. Dar numarul ala nu-l aveam. Eram acasa, ajunsesem dupa meci.

La 12:10 am primit mesaj ca daca nu raspund nimanui a zis Andone ca maine ma duc la Dinamo 2. Mi-am dat seama ca e cineva de la Dinamo, am lasat telefonul. Daca Andone ma respecta trebuia sa ma sune, sau Iulica, sa-mi spuna ca e in fata casei mele si le-as fi raspuns.

Asta se intimpla joi, vineri m-am dus la antrenament. Andone l-a chemat pe Paun si i-a zis ca de maine el se duce la echipa a doua. Apoi a venit antrenorul secund sa-mi spuna si mie sa ma duc la echipa a doua. La antrenament nu mi-a zis nimeni nimic. Eu am zis de fata cu toata lumea ca nu ma mai duc nici la echipa a doua, nici la prima. Eram nervos, i-am zis sa-i spuna lui Andone si l-am asteptat la vestiar. Andone trebuia sa ma sune daca avea ceva sa-mi spuna, el a plecat. De ce nu m-a chemat acolo sa-mi spuna, cum l-a chemat pe Paun?! Nu mi se pare normal.

Dupa asta, Iulica s-a dus la Andone, i-a spus ce i-am transmis, iar Andone a zis ca atunci raman la prima echipa. Atunci m-am enervat si am zis ca daca are ceva cu mine trebuie sa-mi spuna in fata. Dupa episodul asta am fost in biroul presedintelui, care mi-a zis sa joc la echipa a doua putin, iar apoi pot merge in cantonament cu echipa mare. Nu m-a terorizat Andone, dar mie nu-mi place sa fiu tratat asa. M-am saturat!", a spus N'Doye la GSP TV.

Mijlocasul senegalez Ousmane N'Doye a fost exclus din lotul primei echipe a celor de la Dinamo, el urmand a se pregati pentru o perioada nedeterminata cu echipa a doua.

Jucatorul african a refuzat sa intre in cantonament, alaturi de ceilalti baieti ai lui Andone, si astfel "Falcosul" l-a dat afara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ousmane Ndoye exclus, #Dinamo Bucuresti, #Ioan Andone , #stiri Dinamo