Negoita distruge planul lui Borcea si Turcu

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 14:18
2532 citiri
Negoita distruge planul lui Borcea si Turcu

Actionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat marti ca nu se pune problema revenirii lui Cristi Borcea si Nicolae Badea ca investitori, lasandu-le insa varianta intoarcerii din postura de sponsori ai echipei, asa cum a procedat si el inainte de a cumpara majoritatea actiunilor.

"Investitori noi in ce sens la Dinamo? Poate sponsori. Nu se pune problema ca Badea si Borcea sa revina ca actionari la Dinamo. Daca vor sa participe, asa cum am facut-o si eu, in calitate de sponsori in sustinerea acestei echipe, pe care eu am platit multe milioane, spre deosebire de domnul Copos care a cedat gratuit Rapidul, m-as bucura foarte mult. Orice sustinere pentru Dinamo, mai ales din partea unor dinamovisti este binevenita, nu poate decat sa ne bucure. Din pacate, pana acum nu am avut parte decat de vorbe. Nu m-am gandit la posibilitatea cedarii unor actiuni. Trebuie sa fac aceasta societate sa functioneze ca un ceas elvetian. Pentru asta am nevoie de timp, un an sau doi, dupa care, daca gasesc un partener solid, un brand puternic, l-as coopta in acest proiect", a declarat actionarul majoritar al FC Dinamo.

Ionut Negoita spune ca doreste in continuare sa puna in practica proiectul de construire a unui stadion pentru Dinamo: "Este valabil inca proiectul unui nou stadion pentru Dinamo, dar din pacate ne impiedicam de vechea societate, aflata in insolventa, moarta de multi ani si care nu are nicio justificare sa ramana acolo. Unii oameni tin mortis sa faca lucrurile sa nu mearga. Avem formula de parteneriat, stim ce avem de facut, dar din pacate vechea societate tine cu dintii."

Actionatrul Ionut Negoita a primit marti spre folosinta o masina electrica marca Mitsubishi i-MiEVdin partea partenerului Tiriac Auto in cadrul unui eveniment legat de lansarea unei statii de incarcare pentru masini electrice, la RIN Grand Hotel.

"Sunt primul utilizator al unei astfel de masini in cadrul parteneriatului nostru. Intamplator, la serviciu merg cu liftul, ceea ce este foarte bine avand in vedere traficul din Bucuresti. Trebuie satinem cont de generatiile care vin, si stim ca din punctul de vedere al poluarii stam prost. Mi-a venit ideea de a planta cate un copac pentru fiecare masina de acest tip vanduta", a afirmat Negoita.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Actionari Dinamo, #Ionut Negoita Dinamo , #stiri Dinamo