Negoita si Badea isi impart Dinamo

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 08:18
3321 citiri
Negoita si Badea isi impart Dinamo

Dupa luni intregi in care s-au certat si s-au acuzat de cele mai diverse lucruri, Nicolae Badea si Ionut Negoita vor ajunge sa isi imparta clubul Dinamo.

Plecarea lui Dragos Savulescu din randul actionarilor dechide calea unei noi ere la Dinamo, o era in care clubul ar putea avea un actionar majoritar care sa-si asume si conducerea executiva, dar si majoritatea cheltuielilor.

Negoita a ingropat deja securea razboiului si nu mai negociaza cu Nicolae Badea prin intermediul presei.

"Am vorbit cu domnul Badea. Solutia ar fi actiunile lui Dragos Savulescu sa fie preluate de unul dintre noi. Atunci, partea minoritara se va ocupa de salarii si de sponsorizari iar cea majoritara de restul finantarii, inclusiv preluarea datoriilor", a marturisit omul de afaceri la Sport.ro.

Mingea este acum in terenul lui Nicolae Badea, seful etern al lui Dinamo.

Daca va fi dispus sa disponibilizeze o suma importanta de bani pentru actiunile lui Savulescu si, ulterior, sa imprumute echipa cu o alta suma, deloc neglijabila, Badea si-ar putea pastra pozitia de forta.

Daca nu va fi dispus sa faca un sacrificiu financiar, Ionut Negoita va deveni noul conducator al "cainilor" si va schimba "80% din club", dupa cum singur marturiseste.

Exista insa si o a treia varianta. Aceea ca fostul actionar, Cristi Borcea, sa revina la Dinamo. Dar nu ca actionar, ci doar ca presedinte executiv. Borcea i-ar putea da lui Badea banii pentru actiuni, acesta din urma ar deveni actionar majoritar si i-ar incredinta clubul primului, urmand a avea doar drept de veto in cazul unor decizii importante.

In acest fel, Negoita ar fi scos din joc si ar putea fi chiar obligat sa isi vanda actiunile pentru ca opinia lui nu va conta.

M.D.

Citește și:
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
George Simion, liderul AUR, a ajuns din nou în centrul atenției luni, 5 decembrie, după ce a dat buzna în Ministerul Energiei și a sabotat conferința de presă anunțată de Virgil Popescu....
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
În toiul votului pentru aderarea la Schengen, coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce ministrul Energiei a prezentat un OUG despre care opoziția a spus că ar fi o „taxă...
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0