O legenda a lui Dinamo socheaza: Ma tem de retrogradare!

Marti, 20 Mai 2014, ora 18:20
2616 citiri
O legenda a lui Dinamo socheaza: Ma tem de retrogradare!

Un nume de legenda din istoria clubului Dinamo, Ionel Augustin, a detonat o adevarata bomba, el declarand ca sunt sanse ca echipa din Stefan cel Mare sa fie retrogradata in Liga 2.

Omul care a jucat un deceniu in tricoul alb-rosu crede ca problemele financiare ale lui Dinamo ar putea duce, in cele din urma, la retrogradarea administrativa.

"Ce mai este de spus acum? Ma doare sufletul, sunt daramat de vestea asta! Chiar daca raman optimist, situatia devine din ce in ce mai ingrijoratoare. Dar nu trebuie acuzat domnul Negoita, fiindca daca nu era el, cred ca se ajungea aici mai demult. Toata lumea este afectata! Nu credeam ca un asemenea brand ar fi putut ajunge in situatia asta. Practic, ne-am pierdut identitatea. Nu vreau sa ma gandesc la faptul ca Dinamo poate juca in liga a doua vreodata, dar ma tem ca daca se respecta regulile jocului, acolo se va ajunge. Ma gandesc cu groaza la faptul ca Dinamo ar putea retrograda, insa nu este exclus.

Nu inteleg de ce apar atatia oameni pe la TV si se dau mari dinamovisti, dar nu fac nimic! E exact ca la Rapid. Pai nu-i mai simplu sa te pui la o masa sa discuti si sa gasesti o solutie care sa ajute clubul asta? Si nu e nevoie doar de bani. Uite, de exemplu, Mircea Lucescu putea trimite si el patru - cinci jucatori pe care nu se bazeaza imprumut la Dinamo si era un ajutor reciproc. Asa cum s-a intamplat cu Tucudean care a venit de la Standard. Ca dinamovist infocat, situatia asta ma doare cumplit!", a declarat Ionel Augustin pentru Fanatik.

Dinamo a depus la Tribunalul Bucuresti dosarul pentru intrarea in insolventa dupa ce patronul Ionut Negoita a anuntat ca nu mai poate finanta echipa.

Prima reactie la aceasta masura a venit din partea FRF, care le va retrage "cainilor" licenta pentru cupele europene.

Astfel, desi au incheiat sezonul curent pe locul 4, dinamovistii nu vor putea evolua in preliminariile Europa League.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#Dinamo retrogradata Liga 2, #Dinamo licenta cupe europene, #Dinamo Liga 2 Negoita , #stiri Dinamo