Prunea le declara razboi fanilor lui Dinamo: "Sunt animale!"

Luni, 22 Iulie 2019, ora 11:51
5064 citiri
Prunea le declara razboi fanilor lui Dinamo: "Sunt animale!"
Foto: Captura Telekomsport

Florin Prunea, presedintele celor de la Dinamo, le declara razboi fanilor echipei dupa incidentele de la meciul cu Universitatea Craiova.

Oficialul "cainilor" a acuzat atitudinea suporterilor, care au contestat conducerea clubului in minutele in care antrenorul Eugen Neagoe era urcat in ambulanta si transportat la spital.

"Am vazut si astazi in tribuna cand s-a intamplat cu el, oameni desfigurati de ura, ne injurau si el era acolo jos. Este inadmisibil! Si inimaginabil. Animale sunt! Astia nu sunt oameni! Animale! N-au ce sa caute pe stadioanele de fotbal.

Am vazut azi un atac asupra lui Cornel Dinu. Este de o gravitate si de o rusine inimaginabila. Capitanul echipei Dinamo si capitanul echipei nationale. Sa-l jignesti in halul asta. Unul din cei mai mari fotbalisti si antrenori care i-a avut aceasta tara. Pai atunci ce mai conteaza Neagoe daca tu iti ataci sangele tau, familia ta? Cum e posibil asa ceva? Jignirile alea? Dragostea pentru animale. Pai cum sa nu iubesti cainii? Si eu am 9 caini acasa. Si eu dorm cu cainele in pat. Asta este un lucru urat? Sunt turbati. N-am vazut asa ceva.

Citeste si Mesajul suporterilor dinamovisti dupa ce antrenorul Eugen Neagoe a suferit un infarct

N-as vrea sa mai vad imaginile astea cu Eugen. N-ati fi vrut sa-l vedeti. Iti vine sa te duci sa-l lasi naibii de fotbal. Sa te apuci de altele. Pentru ce? Familie, cu copil acasa, pentru ce? Din cauza unor descreierati, care n-au nimic sfant. Care calca totul in picioare. Cine le da dreptul sa calce clubul asta in picioare? Oameni care au muncit pentru clubul asta! La descreieratii astia, ca altfel nu pot sa le zic", a spus Florin Prunea la Telekomsport.

Eugen Neagoe s-a prabusit pe banca tehnica in minutul 25 al meciului dintre Dinamo si Craiova, el primind ajutor de la medicul echipei. Cand a realizat ca lucrurile sunt foarte grave, acesta a solicitat interventia ambulantei, care a intrat pe teren si l-a preluat pe antrenor.

Pe surse a venit informatia potrivit careia antrenorul ar fi suferit un infarct ventricular minor si ca ar avea nevoie de o operatie pentru a i se monta un stent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#Prunea suporteri Dinamo, #Prunea Dinamo conflict suporteri , #stiri Dinamo