Remiza cu scandal intre Otelul si Dinamo

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 21 Martie 2012, ora 23:25
4377 citiri
Remiza cu scandal intre Otelul si Dinamo

Campioana Otelul Galati si fostul lider din Liga 1, Dinamo, au terminat la egalitate in derbiul etapei cu numarul 22, scor 1-1. A fost o partida extrem de tensionata, condimentata cu greseli mari de arbitraj.

Debutul echilibrat de meci din orasul de pe malul Dunarii a fost rupt brusc, in minutul 10, atunci cand Marius Niculae a zguduit bara portii lui Branet cu un sut naprasnic.

Odata meciul "aprins", gazdele au iesit la joc si au ratat doua mari oportunitati in minutele 12 si 13.

Otelul a deschis scorul in minutul 24, Iorga marcand cu un sut la coltul lung, profitand insa de o mare gafa a defensivei bucurestenilor. Doar 3 minute au fost galatenii in avantaj, arbitrul Istvan Kovacs acordand penalti pentru Dinamo in urma unui hent comis de Filip in propriul careu. Marius Niculae a transformat cu siguranta.

Cea mai controversata faza a partdei s-a petrecut in minutul 42, atunci cand Niculae a fost eliminat dupa un duel cu Sarghi. Ambii jucatori s-au luptat pentru balon si s-au faultat reciproc iar dinamovistul si-a lovit adversarul cu cotul in figura, primind direct cartonasul rosu. Doar 3 minute mai tarziu Rus a acuzat o lovitura similara si a cerut eliminarea unui adversar, insa Kovacs a lasat jocul sa continue.

In partea secunda, Dinamo s-a cantonat in defensiva iar Otelul a atacat, fara a ameninta insa serios poarta lui Balgradean.

Pe contraatac, Danciulescu a scos un penalti care mai mult n-a fost, in minutul 79, in urma unui duel cu Sergiu Costin, insa Catalin Munteanu a executat execrabil, pe langa poarta.

Otelarii puteau da lovitura in minutele de final, dar Gabi Paraschiv a reluat pe langa poarta din 2 metri!

Scor final, Otelul - Dinamo 1-1 si "cainii" lui Ciobotariu isi cam iau adio de la titlul de campioana.

Echipele de start:

OTELUL: Branet - Rapa, Sirghi, S. Costin, Salageanu - Giurgiu, Filip - Antal, Didi, Iorga - Pena.

Rezerve: Grahovac, Ljubinkovic, Perendia, Stromajer, Neagu, Punosevac, Paraschiv.

DINAMO: Balgradean - Luchin, Scarlatache, Grigore, Pulhac - Rus, Kone, C. Munteanu, Alexe - Niculae, Danciulescu.

Rezerve: Naumovski, Stoica, Curtean, Bucsa, C. Matei, Platini, Tucudean.

Arbitri: I. Kovacs, C. Nica, O. Sovre

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#remiza scandal dinamo otelul, #remiza otelul dinamo, #rezultate Liga 1 , #stiri Dinamo